Ponturi Pariuri Fotbal CSU Craiova vs FC Arges

Superbet

CSU Craiova vs FC Arges

Romania, liga 1, etapa 1

cota2.ro

17.07.2021, ora 21.30


Oltenii au început ”cu dreptul” noul sezon, câștigând Supercupa la penalty-uri, pe Arena Națională, în fața campioanei CFR Cluj, iar astazi Craiova va primi vizita celor de la FC Argeș.


Argesenii vin doar dupa 2 meciuri de pregatire oficiale. Primul a fost in fata celor de la Steaua Rosie Belgrad, unde au pierdut cu 3-0, iar al doilea joc a fost contra echipei din Ungaria, Kisvarda.


Oltenii au avut 5 jocuri de pregatire, 4 dintre acestea fiind inaintea supercupei cu CFR.

Etapa viitoare vor juca impotriva FCSB-ului, care nu a reusit sa castige in fata celor de la Botosani, dupa ce au obtinut un penalti in partea a doua a meciului, ratat de Tanase.

Astazi, va fi ultimul ”test” pentru echipa lui Ouzounidis înainte de deplasarea în Albania, pentru meciul cu Laci, care se va disputa joi, 22 iulie, în cadrul turul doi al Conference League.


Printre transferurile importante ale oltenilor se pot enumera: David Lazar și Valerică Găman (ambii de la Astra), Stephen Drăghici (de la FC Argeș).


Pentru pitesteni, cea mai mare pierdere din lot este cea a golgheterului Malele, care nu a mai semnat prelungirea contractului. Alte plecări importante sunt fundașii centrali Maric și Deslandes. Insa acestia au adus peste 7 jucatori noi in lot, iar printre cele mai importante nume se regasesc: Cristi Tanase (valoare 200.000 euro) și Pițian, fundasul central de la Chindia (valoare pe piața de 650.000 euro)



Craiova a avut o vara de pregatire mai intensa, lucru afirmat de victoria in fata CFR-ului in SUpercupa, iar argesenii sunt fata victorie in ultimele 6 jocuri si cred ca vor mai avea de lucru la chimie dupa aducerea mai multor jucatori in aceasta campanie de transferuri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSU Craiova vs FC Arges
Pronostic:
1 solist (supercota)
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: 0.67
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro