Ponturi Pariuri Fotbal Univ.Craiova vs Arges

Superbet

Univ.Craiova-Arges

Universitatea Craiova a sărbătorit în weekend-ul trecut cucerirea în premieră a Supercupei României. Acum, oltenii, care sunt din nou printre candidații importanți la câștigarea Ligii 1, vor deschide acasă noul sezon, astazi de la ora 21:30, cu un duel în fața lui FC Argeș. 

În stagiunea anterioară, ”juveții” au avut destule probleme în fața grupării din Trivale. În tur, CS Universitatea a învins cu 2-1 la Pitești, dar, deși a condus cu 2-0, a avut emoții pe final. În retur, a fost doar 1-1 în confruntarea din Bănie. 

cota2.ro

Cum am mai spus, elevii lui Marinos Ouzounidis au izbutit cucerirea Supercupei, după ce au trecut de campioana CFR Cluj la loviturile de la 11 metri. A fost 0-0 după 120 de minute, interesant fiind că aceasta a fost practic cea de-a patra partidă oficială la rând a ”alb-albaștrilor” în care, după 90 de minute, s-au marcat ”0-2 goluri” la final. 

Totodată, craiovenii speră să-și fericească fanii cu victorii pe arena proprie. Nistor și compania au numai două triumfuri în ultimele șapte dueluri oficiale consemnate pe arena ”Ion Oblemenco”, unul dintre ele fiind un 3-0 obținut, în Cupă, cu secund-divizionara Viitorul Târgu Jiu. 

O veste bună pentru Ouzounidis este revenirea probabilă a fundașului stânga Bancu, accidentat pe finele lunii mai. 

În această vară, argeșenii au rămas fără cel mai bun jucător din sezonul anterior. Elvețianul Cephas Malele a marcat de 18 ori pentru piteșteni în 2020/2021, iar din campionatul viitor va evolua aproape sigur în străinătate. În total, 11 jucători au plecat din Trivale, iar cele mai importante veniri sunt cele ale veteranului Cristi Tănase (ultima dată, la Clinceni), precum și ale lui Dumitrașcu și Pițian, de la Chindia.

Pronostic: 1 solist

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Univ.Craiova vs Arges
Pronostic:
1
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro