Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs Farul Constanța

Superbet

UTA-Farul Constanța

Cu numele schimbat în Farul Constanța, Viitorul debutează în noul sezon în deplasare. Dobrogenii preluați în vară din nou de Gheorghe Hagi vor evolua pe terenul celor de la UTA,astazi de la ora 18:30. 

Anul trecut, Viitorul a avut reale probleme cu UTA. În sezonul regulat, a fost 1-1 la Ovidiu, respectiv 0-0 la Arad. În play-out, ”alb-roșiii” au trecut acasă de constănțeni cu 1-0. 

cota2.ro

UTA a fost una din performerele sezonului trecut, în primul an de după promovare trupa lui Laszlo Balint, reconfirmat în post, încheind pe locul 10, poziție de baraj de eurocupe. Dar, cum arădenii nu au accesat licența continentală, în locul a mers la baraj chiar... Viitorul. 

La capitolul transferuri, UTA a mers mai degrabă pe mâna stranierilor. Printre cele mai interesante veniri amintim cea a atacantului Dangubic (Celje, fost și la Chindia) și a mijlocașului Passaglia (Poli Iași). 

Ambițiile noului Farul sunt mari. În pre-sezon, la dobrogeni au venit fotbaliști cu nume respectabil pentru Liga 1: fundașul Larie (Gaz Metan), atacantul Adi Petre (UTA), portarul Aioani (Chindia), mijlocașul Pires (Hermannstadt) și un alt atacant care a lăsat o impresie bună în sezonul trecut, Betancor (Voluntari). 

Nu mai puțin de cinci jucători ai ”alb-albaștrilor” sunt convocați pentru Jocurile Olimpice: Aioani, Ghiță, Boboc, Ciobanu și Ganea! 

În ultima repetiție pentru noul sezon, Farul a terminat la egalitate, 1-1 cu Cherno More Varna. 

Pronostic: Fiind prima etapa,primul meci oficial pentru ambele echipe voi incerca un X la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA vs Farul Constanța
Pronostic:
PsF X
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: 6.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro