Ponturi Pariuri Fotbal MOLDE vs SERVETTE

BETFAIR EXCHANGE

MOLDE - SERVETTE

Europa League - Calificari

cota2.ro


Jocurile bune și victoriile acumulate de Molde, au dus-o pe primul loc in prima liga din Norvegia, la 5 puncte de locul secund, iar de astazi își încep călătoria în Europa Conference League.


Aceștia vor găzdui echipa elvețiană, Servette, în prima etapă a celei de-a doua runde de calificare. Venind dupa un rezultat de egalitate, 1-1 cu Lillestrøm în campionat, aceștia vor urmări victoria, implicit un avantaj înaintea returului.

In ultimele 5 meciuri singura lor înfrângere a fost în deplasare cu Sarpsborg 08, dar au răspuns cu o victorie cu 5-0 contra celor de la Odd, înainte de a remiza cu Lillestrøm. Din cinci meciuri, doar în înfrângerea contra lui Sarpsborg 08 nu au reușit să marcheze in poarta adversarului.


Servette nu a inceput noul sezon in Elvetia si se afla momentan in perioada de pregatire, meciuri in care nu au reusit sa castige. Acesta va fi primul lor joc oficial dupa un drum abatut in pregatiri. Cel mai recent joc al lor s-a încheiat cu o înfrângere cu 3-1 în fata lui Olympique Marseille și a fost a treia oară în cinci meciuri când au primit cel putin 2 goluri de la adversari. Trei dintre ultimele cinci meciuri au inregistrat peste 2,5 goluri.



Molde pare si arata ca echipa mai bine pregatire fizic, dar si defensiv. Sunt in plin campionat, iar oaspetii sunt inca in perioada de pregatire, iar rezultatele lor arata ca sunt in cea mai buna forma.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
MOLDE vs SERVETTE
Pronostic:
1 solist
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 0.70
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro