Ponturi Pariuri Fotbal U Craiova 1948 vs Dinamo București

Superbet

U Craiova 1948-Dinamo Bucuresti

Ultimul meci din etapa a 2-a a Ligii 1, programat in seara asta de la ora 21:30, poate genera mare emoție. U Craiova 1948 evoluează pentru prima dată acasă în acest sezon, cu publicul alături și mai mult, primește vizita unei formații contra căreia oltenii s-au mobilizat mereu în mod special, Dinamo București.

Cele două trupe se confruntă pentru prima dată după mai bine de zece ani și estimările arată că pe arena ”Ion Oblemenco” vor fi în jur de 15.000 de spectatori.

cota2.ro

La revenirea în Liga 1, craiovenii au pierdut cu 2-3 la CFR Cluj, în condițiile în care la un moment dat au egalat scorul la 2-2, după ce ardelenii conduseseră cu 2-0.

În Liga 2, U Craiova 1948 a fost aproape imbatabilă pe teren propriu și speră ca acum, odată cu revenirea fanilor în tribune, să continue traseul bun de acasă. În stagiunea anterioară, ”juveții” au pierdut o singură dată acasă în Liga 2, este vorba de un 1-2 cu CS Mioveni, pe 9 martie.

Subevaluată la startul sezonului, cu interdicție la transferuri și intrată în insolvență, Dinamo a intrat cu șansa a doua în prima etapă, acasă contra Voluntariului. Totuși, cu ”tripla” lui Sorescu, bucureștenii s-au impus în cele din urmă cu 3-2, deși au fost conduși cu 0-1. În ciuda victoriei, echipa lui Dario Bonetti are probleme vizibile în apărare, care sigur îl îngrijorează pe tehnicianul italian!

Pronostic: Cu siguranta vom avea un meci de care pe care ,un meci cu multe faze importante si cu reusite cred eu, de ambele parti.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Craiova 1948 vs Dinamo București
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci, Peste 5.5 cornere în meci & Peste 3.5 cartonașe în meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro