Ponturi Pariuri Fotbal Omonia Nicosia vs Dinamo Zagreb

BETANO

Omonia Nicosia-Din.Zagreb

Omonia Nicosia și Dinamo Zagreb se luptă astazi de la ora 19:00, pentru un loc în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, penultimul înaintea fazei grupelor. Croații sunt favoriți la calificare după ce, în manșa tur, au câștigat cu scorul de 2-0.

Omonia Nicosia încearcă pentru al doilea an consecutiv să ajungă în grupele Ligii Campionilor. În 2020, ciprioții au depășit Ararat Armenia, Legia Varșovia și Steaua Roșie Belgrad și au ajuns până în play-off, dar în această fază au fost stopați de Olympiakos.

cota2.ro

În manșa tur de la Zagreb, campioana Ciprului și-a creat 13 ocazii de gol, a tras două șuturi pe spațiul porții, a avut o posesie de 49%, dar a fost taxată pentru unele erori din defensivă. Un 0-2 nu este chiar ușor de întors, dar nici imposibil, iar Omonia speră să dea lovitura în returul de pe teren propriu. 

Dinamo Zagreb a fost extrem de eficientă în partida tur, reușind să marcheze două goluri din cele 3 șuturi pe spațiul porții, prin Majer și Jakic. Ambele reușite au venit în partea secundă.

Campioana Croației încearcă să revină în grupele Ligii Campionilor după o pauză de un sezon. Anul trecut a eliminat CFR Cluj la penalty-uri în turul secund, dar a fost trimisă în Europa League de Ferencvaros, în urma unei înfrângeri cu scorul de 2-1.

De remarcat faptul că Dinamo Zagreb a câștigat partida tur cu unele sacrificii. Căpitanul Arijan Ademi și Luka Ivanusec s-au accidentat, motiv pentru care au și părăsit terenul până la marcarea primului gol. Prezența acestora în teren este incertă. În locul lui Ademi ar putea să apară Josip Misic.

Pronostic: Merg pe o dubla pe oaspeti dar si pe goluri.Nu cred ca vom aveam mai mult de 4 reusite.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Omonia Nicosia vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
X2 & S4.5g/meci
Cota
1.53
Cota finala: 1.53
Profit: 4.77
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro