Ponturi Pariuri Fotbal FC Shakhter Karagandy vs FCSB

BETANO

FC Shakhter Karagandy vs FCSB


cota2.ro

EUROPA

Europa Conference League - Calificare

29.07.2021, ora 16.00


FCSB reia joi, de la ora 16:00, duelul cu kazahii de la Șahtior Karagandy de la 1-0, un rezultat ”subțire” .Karagandy - FCSB se va disputa pe teren neutru.


La 3 zile după eșecul de pe Arena Națională, Șahtior Karagandy, o formație limitată în Europa, s-a distrat, în Cupa Kazahstanului, cu Sdyusshor 8 Astana, scor 7-1.


Daca stam sa analizam forma echipei gazde, gruparea din Kazahstan stă rău în campionat, acolo unde ocupă doar locul 11 după 19 etape. Cele 19 puncte adunate o țin la numai 4 puncte de locul 13, ultimul care retrogradează.


Fcsb va incepe fără atacant de careu, Florin Tănase jucand pe pozitia de fals-9, iar in partea secunda a meciului, antrenorul ros-albastrilor merge pe Zdeněk Ondrášek, cehul sosit in vara asta de la Plzen.


FCSB a defilat cu Craiova, echipa care l-a adus pe Reghe pe banca, marcand 4 goluri si creand un adevarat spectacol in fata suporterilor. Andrei Cordea s-a remarcat din nou prin forta ofensiva pe care o arata in banda, reusind sa si marcheze. Insa acesta a fost destul de altruist in jocurile ros-albastrilor, apreciat la cote maxime de Becali si cred ca ar putea sa marcheze oricand in orice meci.


Cat timp FCSB nu va juca cu un atacant de careu, Cordea ar putea lua atitutine si sa trimită ceva mingi pe spatiul portii.



Cota ca acesta sa marcheze primul in meci este una impresionanta, fiind oferita de cei de la betano la 7.20, insa eu prefer si varianta mai ”safe”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Shakhter Karagandy vs FCSB
Pronostic:
Cordea sa marcheze oricand in meci
Cota
3.05
Cota finala: 3.05
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro