Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs Farul Constanta

Superbet

Rapid-Farul Constanta

Giuleștenii au 6 din 6 puncte posibile și sunt pe primul loc. In seara asta de la ora 21:30, pe ”Arena Națională”, în runda a 3-a, vine Noul Farul formație care a adunat și ea 4 puncte în primele două runde. Niciuna din cele două trupe nu a primit gol în aceste două etape.

Așadar, a fost 1-0 pentru Rapid în prima etapă, acasă cu Chindia, pentru ca în weekend-ul anterior echipa lui Mihai Iosif să învingă cu 2-0 la Mioveni. În aceste două partide, atacantul Bălan a marcat câte un gol, imediat după pauză: în minutul 57, respectiv minutul 55.

cota2.ro

Rapidul a marcat minimum un gol în fiecare din cele nouă jocuri în care a evoluat ca gazde, în 2021.

După un 0-0 muncit la UTA, Farul a trecut acasă de Gaz Metan cu 2-0, grație unor reușite din repriza secundă. Fundașul dreapta Dussaut revine duoă suspendare, în timp ce mijlocașul Artean încă nu este total refăcut.

Cum actualul Farul are în componență practic efectivul Viitorului de anul trecut, să precizăm că dobrogenii au un singur eșec în ultimele opt ”oficiale”, acel 0-1 cu Sepsi, din barajul pentru eurocupe. Totodată, un singur meci din aceste opt a avut ”Over 2,5 goluri” la final.

Pronostic: Voi merge un dnb pe echipa usor favorita,pe Rapid.Nu cred ca va pierde toate cele 3 puncte si prin urmare,in caz de egalitate miza va fi returnata.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Farul Constanta
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro