Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.29

Superbet

CFR vs Chindia Tg

Romania, liga 1

cota2.ro


Cfr e singura echipa românească ce a reușit sa meargă în fazele următoare în competițiile europene, câștigând ambele manșe contra campioanei din Gibraltar, Lincoln Red Imps.


Chindia Târgoviște are un singur punct în cele 2 etape, câștigat cu Sepsi, echipa care se gândea la returul cu Trnava, pierdut la penaltiuluri.


Echipa lui Sumudica a reușit sa obtina maximum de puncte în cele 2 etape din campionat, însă a primit gol in fiecare meci oficial cu acesta pe banca.

Pana și în meciul din Europa, au arătător și destula slăbiciune în defensiva, care putea conduce la cel puțin 1 gol marcat de oaspeți.



Voluntari vs Craiova 1948

România, liga 1


Craiova a jucat destul de bine în meciul cu Dinamo, reușit sa câștige, marcând în partea secunda. Nu au arat deloc bine când încercau sa temporizeze jocul, ros albii recuperând

destul de repede astfel de mingi.

In rest, craiovenii au închis destul de bine atacurile dinamovistilor și au scăpat cu singura mare ocazie de gol, adică de bara lui Neicutescu din jumătatea reprizei secunde.


Cred ca Mutu a prins curaj și va trata acest meci cu aceeași seriozitate.


Sporting L vs Braga

PORTUGALIA, supeecupa


Cele 2 echipe nu au realizat mai deloc spectacol în meciurile directe, în ultimele 5 jocuri fiind doar unul cu mai mult de 2 goluri marcate. Incluzând și miza jocului, era este încă o cupa în palmares, cred ca cele 2 vor avea aceeași abordare circumspecta ca la întâlnirile din campionat.


Desi Sporting e favorita la câștigarea trofeului, Braga e neînvinsă de 10 meciuri și cred ca pot avea șanse reale în aceasta seara.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cfr vs Chindia Tg
Pronostic:
1 solist - supercota
Cota
1.48
Voluntari vs Craiova 1948
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.25
Sporting L vs Braga
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.24
Cota finala: 2.29
Profit: 1.29
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro