Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs FCSB

Superbet

UTA-FCSB

FCSB a ratat calificarea în UEFA Conference League, eșecul din fața kazahilor de la Shakhter Karagandy fiind una dintre cele mai rușinoase momente din istoria fotbalului românesc. Acum, vicecampioana României are șansa să se concentreze asupra Ligii 1, astazi având însă o misiune complicată la Arad. 

Anul trecut, FCSB s-a impus în ambele confruntări bifate contra ”Bătrânei Doamne”, 3-0 acasă, respectiv 1-0 la Arad. Ultimul triumf al arădenilor contra trupei ”roș-albastre” datează din 16 noiembrie 2002, 2-0, pe teren propriu. 

cota2.ro

Legat de rezultate, FCSB a început tptuși decent sezonul de Liga 1, după un 0-0 cu FC Botoșani venind un entuziasmant 4-1 cu Universitatea Craiova. Dacă e ceva pozitiv din duelul de joi, să amintim faptul că Florinel Coman, care s-a chinuit mult din cauza unei accidentări, a reușit primul său gol oficial din 2021. 

Arădenii au început sezonul cu un 0-0 acasă cu Farul Constanța, dar apoi s-au impus cu 1-0 la FC Argeș. UTA nu a primit niciun gol în ultimele patru jocuri de Liga 1! De-altfel, partidele echipei lui Laszlo Balint generează puține reușite. Doar un meci din ultimele 12 disputate de UTA la Arad a avut la final ”Over 2,5 goluri”. 

Dar, în ciuda traseului bun de la promovarea de anul trecut, ”alb-roșiii” au probleme acasă. Astfel, UTA are doar trei victorii reușite în anul 2021.

Pronostic: Chiar daca este un meci dificil pentru oaspeti, eu totusi voi merge pe victorie la pauza sau la final.Ma gandesc ca vor sa spele cat de cat din rusinea cu Karagandy .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA vs FCSB
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro