Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi vs Mioveni

Superbet

Sepsi-Mioveni

Sepsi este singura echipă autohtonă care a ieșit relativ onorabil din Conference League. După ce au dat în fața slovacilor de la Trnava la loviturile de departajare, covăsnenii vor să-și revină în etapa a 3-a, atunci când primesc acasă vizita celor de la CS Mioveni.

Va fi cel de-al patrulea duel direct. În primele confruntări, în stagiunea 2016/17 a Ligii 2, argeșenii au învins acasă cu 2-0, iar în retur au plecat neînvinși de la Sf. Gheorghe (1-1). Sepsi s-a impus apoi categoric, ca echipă de Liga 1, în duelul din 2018, din Cupa României: 5-0, chiar la Mioveni.

cota2.ro

În campionat, Sepsi a debutat în acest sezon cu un 2-0 acasă cu Academica Clinceni, iar apoi a plecat cu un egal de pe terenul Chindiei. Toate cele patru goluri marcate în disputele din Liga 1 ale lui Sepsi au venit după pauză.

Pentru oaspeti inceputul de sezon nu este deloc bun.S-a început cu un 0-1 la Gaz Metan și s-a continuat cu un 0-2 acasă cu Rapid. Acestea sunt scorurile consemnate de Mioveni, echipă care și-a păstrat în mare echipa cu care a promovat în vară.

Ultimele 5 meciuri disputate:

  • Sepsi: L D D W D
  • Mioveni: L L W W L

Pronostic: 1 solist

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi vs Mioveni
Pronostic:
1
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro