Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.75

Superbet

1.CFR Cluj-Young Boys

În prima manșă a celui de-al treilea tur al calificărilor UEFA Champions League, CFR Cluj va juca împotriva lui Young Boys, marți astazi, de la ora 21:00. Cele două formații care au dominat campionatele din țările lor în ultimii ani s-au întâlnit și anul trecut, în grupele Europa League, iar la Berna a avut loc, în ultima etapă, partida decisivă pentru locul al doilea.

Dacă e să judecăm din punct de vedere al rezultatelor, CFR Cluj pare o echipă în formă, întrucât a reușit să câștige ultimele cinci partide disputate. În total, sunt șase succese deja în acest sezon pentru campioana României, care a pierdut doar contra Craiovei în Supercupă, la loviturile de departajare, după 0-0 în timpul regulamentar, și cu Borac Banja Luka, în returul care a adus până la urmă calificarea ardelenilor după prelungiri. 

cota2.ro

Young Boys lasă impresia că este o echipă vulnerabilă în startul acestui sezon, dacă e să ne luăm după primele două etape din campionat și după „dubla” cu Slovan Bratislava, din runda anterioară a preliminariilor Champions League. Echipa din Berna a oscilat de la 0-0 la meciuri cu multe goluri, pe care le-a câștigat cu emoții.

Pronostic: Cu siguranta vom avea reusite dar si multe faze importante la ambele porti.Prin urmare voi juca un Pariu Special la Superbet!

2.Sparta Praga-Monaco

Un alt meci important care conteaza pentru o calificare in paly off-ul Champions League.Inaintea acestei partide,gazdele se gasesc intr-o forma mult mai buna,avand in vedere ca vin dupa 3 meciuri castigate consecutiv.

  • Sparta Praga: W W W L D
  • Monaco: L W D W W

Meciuri directe nu avem, asa ca din acest punct de vedere nu avem statistici.

Florin Niță înfruntă starurile lui Monaco,echipa lui Sparta Praga, începand deja sezonul și fiind dupa cum se vede în mare formă: a înscris 10 goluri în ultimele 3 partide. 

Pronostic: Si in acest meci ma astept la multe faze importante dar si la cartonase.Un Pariu Special la Superbet zic eu ca este pronosticul corect.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Young Boys
Pronostic:
P 0.5g/meci si P5.5 cornere/meci
Cota
1.25
Sparta Praga vs Monaco
Pronostic:
P0.5g/meci,P2.5cartonase/meci
Cota
1.40
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro