Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.78

Superbet

Ferencvaros TC vs Slavia Prague


cota2.ro

EUROPA

Liga Campionilor - Calificare

04.08.2021, ora: 21.00


Slavia Praga se deplasează spre Ungaria pentru a-i înfrunta pe Ferencvaros în prima etapă a calificării din turul al treilea din Liga Campionilor.


Slavia a câștigat titlul în Cehia, sezonul trecut și are un început puternic în acest mandat, cu două victorii în două jocuri până acum, ambele în deplasare.


Ferencvaros care a suferit o înfrângere surpriză în fața lui Kisvarda in prima etapa din noul sezon din Ungaria, menajând cativa titulari pentru ultimul meci de calificare pentru grupele UCL .


Echipa din Praga este neînvinsă în ultimele 22 de meciuri în deplasare - o cursă care se întinde din decembrie 2020 - sezonul trecut invingandu-le pe Leicester și Rangers pe drum în Europa League.


Slavia are șapte meciuri in ultimele nouă meciuri în deplasare in care nu a incasat gol, reusind sa castige 7 dintre acestea.


Sp. Moscova vs Benfica


EUROPA

Liga Campionilor - Calificare

04.08.2021, ora: 20.00


Spartak Moscova joacă împotriva Benficăi pe propria arenă, miercuri, 4 august, de la ora 20:00, în prima manșă a turului al treilea al calificărilor pentru UEFA Champions League, pe banca rușilor aflandu-se banca rușilor acum Rui Vitoria, cel care a antrenat-o pe echipa din Portugalia timp de 4 sezoane.


Echipa din Portugalia este neinvinsa in perioada de pregatire, ultimul joc fiind in fata celor de la Marseille, acolo unde au remizat, scor 1-1.

Ca si transferuri importante de partea Benficăi sunt aducerea atacantului central ucrainian, Roman Yaremchuk, sosit de la Gent pe o suma de 17 mil. euro, mijlocasul lui Torino, Soualiho Meïté, sosit pe 6 mil. euro și fundasul stanga de la Monaco, Gil Dias, sosit de la Monaco pe o suma de 1.6 mil. euro.


Echipa din Rusia a dat startul noului sezon cu o infrangere si o victorie, in ambele meciuri marcandu-se un singur gol si se pot speria de transferurile facute de portughezi, dar si de revenirile sub forma de imprumut al unor alti jucatori talentati precum: Todibo (Barcelona), Carlos Vinicius (Tottenham), Joao Mario (trasferat definitiv de la Inter Milano). Totusi, portughezii au ceva probleme de lot si cred ca vor trata meciul din Rusia intr-o maniera circumspecta.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ferencvaros TC vs Slavia Prague
Pronostic:
X2
Cota
1.32
Sp. Moscova vs Benfica
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 1.78
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro