Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Superbet

Troyes vs PSG

Franța, ligue 1, 07.08.2021

cota2.ro

ora meciului: 22.00


PSG s-a întărit în această vară cu jucatori din echipele de top din Europa și caută în continuare să aducă cele mai mari nume, printre care si Messi, care s-ar putea să renunte la Barcelona.


Astfel ca perizienii se pot lăuda cu nume mari precum Sergio Ramos (de la Real Madrid), Donnarumma (de la Milan), Wijnaldum Georginio (de la Liverpool), Hakimi Achraf (de la Inter), jucatori ce pot pune bazele unui nou titlul in Franta si nu numai.


Troyes este clar victima in aceasta seara, raportandu-ne la valoarea loturilor. Gazdele au făcut ceva transferuri pentru a ocupa pozitiile libere ale jucatorilor cedati prin imprumut, cel mai important fiind venirea atacantului Mama Balde de la Dijon cu 7 goluri in sezonul trecut.


PSG a facut greseala sa inceapa prost sezonul trecut si a costat-o pana in clipa in care au cedat titlul in fata lui Lille si cred ca nu vor mai repeta acel moment.


Arges vs Rapid B

Romania, liga 1, 07.08.2021

ora meciului: 21:30


Rapidul este neinvinsa in acest inceput de sezon in care au reusit performata de a nu primi gol si vor de de o adversară destul de fragila, raportat la forma slaba in acest sezon.

Argesul este fara victorie in liga 1 in cele 3 etape disputate pana acum, în care au primit cel putin 1 gol de la adversari.

Este greu de crezut ca Rapidul va ceda cele 3 puncte astazi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Troyes vs PSG
Pronostic:
2 solist
Cota
1.30
Arges vs Rapid B
Pronostic:
X2
Cota
1.45
Cota finala: 1.89
Profit: 2.67
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro