Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Gaz Metan

Superbet

FCSB-Gaz Metan

FCSB,vicecampioana României a adunat numai 5 puncte în primele trei etape, a ieșit prematur din Europa, iar acum încearcă să se mențină în zona superioară a tabelei. 

In seara asta de la ora 22:00, ”roș-albaștrii” speră să obțină un triumf care să le redea moralul. Pe ”Arena Națională” vine Gaz Metan Mediaș, o echipă nu tocmai comodă. Sibienii au adunat 4 puncte în cele trei jocuri ale stagiunii.

cota2.ro

De stiut:

Ultimele trei dueluri competitive ale FCSB au avut toate ”GG” la final, iar ”roș-albaștrii” nu au decât două victorii în ultimele șapte meciuri ca și gazde în Liga 1!

Gaz Metan Mediaș are un traseu mediu și în acest campionat. În etapa trecută, sibienii au pierdut printre degete o victorie acasă, contra lui FC Argeș, fiind egalați pentru 2-2 în prelungiri.

Formația lui Mihai Teja a încasat gol în fiecare din ultimele cinci deplasări oficiale. Dar, interesant este că nu au decât două eșecuri în ultimele nouă partide de Liga 1.

FCSB domină copios istoricul meciurilor directe, din 33 de confruntări ”head-to-head”, bucureștenii conducând cu 22-5 la triumfuri.

”Roș-albaștrii” au câștigat ultimele trei dueluri cu Gaz Metan, dar de fiecare dată au făcut-o cu scoruri la limită: 1-0 și 3-2, la Mediaș, apoi 1-0, acasă.

În total, sibienii au o singură victorie contra FCSB în ultimele 11 partide directe, un 4-0 obținut acasă, pe 25 august 2019.

Pronostic: Cred ca vom avea parte de reusite de ambele parti si de aceea aleg un Combo la SUPERBET.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Gaz Metan
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro