Ponturi Pariuri Fotbal Young Boys vs CFR Cluj

Superbet

Young Boys-CFR Cluj

În a doua manșă a turului al treilea din calificările Ligii Campionilor, CFR Cluj va juca la Berna contra lui Young Boys, astazi de la ora 21:30. În urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-1 pe terenul campioanei României. Chiar dacă nu mai există regula golului în deplasare, elvețienii sunt mari favoriți să se califice în play-off-ului UCL, după ce au arătat că sunt echipa mai bună în urmă cu o săptămână. 

  • Young Boys: L D D W W
  • CFR Cluj: W D W W W

Young Boys a ajuns la trei meciuri fără înfrângere, după ce remiza de la Cluj a fost încadrată de un 0-0 cu Grasshoppers și de un 0-1 la Sion, în ultima etapă din campionatul intern. Sâmbătă, campioana Elveției a pierdut un meci în care David Wagner a menajat mai mulți titulari. Von Ballmoos, Hefti, Zesiger, Garcia, Ngamaleu, Aebischer, Martins Pereira și Siebatcheu nu s-au mai regăsit printre titular, în comparație cu primul meci cu CFR. 

cota2.ro

Principala problemă din lotul lui David Wagner rămâne accidentarea lui Jean-Pierre Nsame, care va rata și returul cu CFR Cluj. Ar putea reveni însă Nico Maier. În mod normal, Wagner va miza pe același prim 11 ca în meciul tur și marți, cu oameni precum Von Ballmoos, Hefti sau Siebatcheu reveniți printre titulari. 

Spre deosebire de Young Boys, CFR Cluj merge perfect în campionat, acolo unde e singura echipă cu punctaj maxim după patru etape. Campioana României a câștigat și ultimul meci disputat, cel de vineri, de la Mioveni, cu 1-0. În plus, succesul a venit și într-o partidă în care Marius Șumudică și-a menajat aproape toți titularii, Susic fiind singurul jucător care s-a aflat din primul minut pe teren atât cu elvețienii, cât și cu argeșenii. 

Pronostic: Cu siguranta vom avea un meci cu reusite,cred eu de ambele parti si cu multe faze importante.Prin urmare, o sa joc un SuperPariu la SUPERBET.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Young Boys vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci/ Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere /Peste 1.5 cartonașe în meci
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro