Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Crystal Palace

Superbet

Chelsea-Crystal Palace

Chelsea – Crystal Palace este al doilea derby londonez al sezonului (astazi, ora 17:00), după confruntarea Brentford – Arsenal. Gruparea de pe Stamford Bridge va lupta să redevină campioană în Premier League după o pauză de 5 ani.

Chelsea a inceput sezonul încă de miercuri, când a înfruntat Villarreal în Supercupa Europei, într-un meci disputat la Belfast și câștigat după executarea loviturilor de la 11 metri (scor 6-5). În timp regulamentar scorul a fost 1-1.

cota2.ro

Exceptând meciul cu Villarreal, Chelsea a avut patru meciuri de pregătire în această vară, cele mai importante fiind cu alte două rivale din Londra, cu Arsenal (2-1) și Tottenham (2-2). Gruparea pe Stamford Bridge speră acum într-un start pozitiv. În ultimele patru ediții din Premier League, campioana en-titre a pierdut două jocuri în runda inaugurală, adică la fel de mult ca în precedentele 23 de campanii.

Crystal Palace a câștigat ultimele două meciuri de pregărire, cu Reading și Watford, cu același scor, 3-1. Eberechi Eze, tânărul jucător care a impresionat în stagiunea trecută, este accidentat. Șanse mici să joace are și Michael Olise, mijlocașul transferat pentru 10 milioane de euro de la Reading.

  • Chelsea: W D W W W
  • Crystal Palace: W W D W L

Pronostic: Ma astept la un meci spectaculos cu multe ocazii de gol si prin urmare voi merge un combo la SUPERBET.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Crystal Palace
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 4.90
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro