Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.71

BETANO

1.PSG-Strasbourg

În primul meci după confirmarea venirii lui Lionel Messi, Paris Saint-Germain joacă pe Parc des Princes contra lui Racing Club de Strasbourg, astazi de la ora 22:00. Chiar dacă a declarat că e pregătit să înceapă chiar imadiat, debutul argentinianul s-ar putea amâna însă, pentru că acesta încă nu e 100% fizic, în urma pauzei pe care a avut-o după Copa America. 

Paris Saint-Germain a început sezonul cu un 2-1 pe terenul nou-promovatei Troyes. A fost o victorie cu revenire de la 0-1, după ce El Hajjam a deschis scorul rapid pentru clubul deținut de City Football Group. Tot la fel de rapid a întors scorul și PSG, prin Hakimi și Icardi. Indiferent de scor, o victorie înseamnă tot trei puncte și asta e cel mai important pentru echipa lui Mauricio Pochettino în acest start de sezon, în care argentinianul este lipsit de anumiți jucători importanți. 

cota2.ro

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM :

  • PSG a câștigat 11 din ultimele 12 meciuri de acasă cu Strasbourg. 
  • Strasbourg n-a marcat în 6 din ultimele 8 vizite de pe Parc des Princes. 
  • Sezonul trecut, PSG a marcat 8 goluri contra lui Strasbourg (4-1 acasă și 4-0 în deplasare). 

Pronostic: 1 solist

2.U Craiova 1948-Chindia Targoviste

Astazi, de la ora 18:30, pe arena ”Ion Oblemenco” se vor duela două trupe care au câștigat în etapa a 4-a. U Craiova 1948 a adunat până acum 6 puncte, clasându-se pe poziția a 7-a, în vreme ce Chindia Târgoviște are 4 puncte și este pe 11. 

 U Craiova 1948 nu a avut un program foarte accesibil până acum, în cele patru etape din actualul sezon ”juveții” având trei deplasări. În etapa trecută, oltenii au învins cu 2-1 la Academica Clinceni, după o primă repriză foarte bună. De-altfel, craiovenii, care nu arată deloc ca o formație proaspăt promovată, nu au fost conduși deloc la pauză până acum, în sezonul 2021/2022. 

Toate cele patru jocuri stagionale ale elevilor lui Mutu au avut scoruri la o diferență de un gol. În același timp, este de menționat că deocamdată meciurile celor de la U Craiova 1948 au printre cele mai ridicate medii totale de goluri după patru etape de Liga 1, mai exact 3/joc. 

 Chindia a avut un program și mai greu, dar în runda anterioară a scos primul triumf stagional, 1-0, acasă cu Dinamo. A fost întâiul triumf al formației lui Emil Săndoi după o secetă de opt meciuri oficiale la rând. Chindia a debutat cu un 0-1 la Rapid, apoi a scos acasă un 1-1 cu Sepsi, iar în runda a 3-a a cedat la limită, 0-1 la campioana la zi, CFR Cluj. 

Pronostic: 1x

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSG vs Strasbourg
Pronostic:
1
Cota
1.27
U Craiova 1948 vs Chindia Targoviste
Pronostic:
1x
Cota
1.35
Cota finala: 1.71
Profit: 7.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro