Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs FCSB

Superbet

Rapid-FCSB

In seara asta, de la ora 21:30, ne așteaptă cel mai spectaculos meci din acest start de sezon.

Giuleștenii au început perfect acest campionat pentru o nou promovată, fiind pe locul 2, cu 10 puncte, în vreme ce oaspeții nu au impresionat în mod special. FCSB este abia pe 4, cu 8 puncte. 

cota2.ro

Ultima dată când cele două echipe s-au confruntat, a fost pe 22 februarie 2015, când giuleștenii învingeau surprinzător în Ghencea cu 1-0! În acea formație a rapidiștilor evolua chiar Săpunaru, iar triumful acela venise după șase partide în care FCSB nu cedase în fața ”alb-vișiniilor”! Cât de echilibrat se anunță acest derby este relevat și de faptul că nouă din ultimele zece confruntări directe au avut la final scoruri strânse. 

Este de notat că ultima dată când Rapid a fost pe 18 aprilie 2010, când giuleștenii câștigau cu un memorabil 5-1! 

În etapa trecută, FCSB a trecut acasă cu 2-1 de Gaz Metan Mediaș, aceasta fiind a treia partidă succesivă la nivel oficial în care elevii lui Dinu Todoran marchează în ultimul sfert de oră. 

Până una-alta, este de remarcat că ”rușinea” cu Șahtior Karagandy reprezintă singurul eșec oficial din 2021/2022 pentru FCSB. Dar, ”roș-albaștrii” au cinci deplasări competitive fără triumf. Ultima victorie oficială ”afară” constituie acel 3-1 de la FC Botoșani, din 6 mai 

  • Rapid: W D W W L
  • FCSB: W D L W W

Pronostic: Nu voi juca vreun solist ci voi alege o dubla pe oaspeti dar si ca in repriza a doua se va marca minim un gol.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs FCSB
Pronostic:
x2 & II1+
Cota
1.53
Cota finala: 1.53
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro