Ponturi Pariuri Fotbal Dortmund vs Bayern M

Superbet

Dortmund-Bayern M.

Între prima și a doua etapă din Bundesliga, Bayern Munchen și Borussia Dortmund își vor disputa Supercupa Germaniei. Meciul are loc astazi de la 21:30, pe Signal Iduna Park, terenul câștigătoarei Cupei. De la reintroducerea acestui trofeu, în 2010, Bayern și Dortmund s-au întâlnit de șapte ori, inclusiv în precedenții doi ani. Mai mult decât atât, nicio Supercupă a Germaniei, organizată din 2010 până în prezent, n-a fost lipsită de prezența vreuneia dintre cele două echipe de top din Bundesliga. 

Bayern e prima din Germania și când vine vorba de Supercupe, pentru că a câștigat opt astfel de meciuri recunoscute oficial, din 14 prezențe. Bavarezii sunt urmați de Dortmund, care au șase trofee, inclusiv unul câștigat acum doi ani tot acasă, în fața munchenezilor.

cota2.ro

La fel ca anul trecut, Supercupa Germaniei are loc după startul sezonului din Bundesliga. Din nou, se anunță și un mare duel al atacanților, între Robert Lewandowski și Erling Haaland. Ambii au marcat în prima etapă, dar norvegianul pare să fie mult mai în formă decât polonezul. De altfel, el a punctat și anul trecut în Supercupă, doar că, până la urmă, Bayern s-a impus, chiar și fără ca Lewandowski să înscrie. Până la urmă, a fost un sezon mult mai bun al polonezului, care a bătut recordul de 40 de goluri într-un singur sezon al Bundesligii pe care îl stabilise Gerd Muller, cel care a decedat cu două zile înaintea Supercupei. 

Borussia Dortmund a avut parte de un start lansat de campionat și asta datorită lui Erling Haaland, care a făcut uitat faptul că Marco Rose nu poate conta pe mulți oameni importanți la începutul aventurii sale „galben-negre”. BVB a câștigat sâmbătă cu 5-2 în fața lui Eintracht Frankfurt, una dintre formațiile cu care s-a bătut, în stagiunea trecută, pentru un loc în Liga Campionilor.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM 

  • Dortmund și Bayern s-au întâlnit prima dată în Supercupă în 1989, când BVB a câștigat cu 4-3. 
  • Lewandowski este golgheterul Supercupei, cu 5 goluri marcate. El este urmat de Thomas Muller, cu 4 reușite. 
  • Cei mai buni marcatori ai lui Dortmund în Supercupă sunt Reus și Aubameyang (în prezent la Arsenal), cu 4 reușite. 

Din punct de vedere al formei:

  • Dortmund: W W W L L
  • Bayern M.: D L L D L

Pronostic:

Peste 1.5 goluri în meci

Peste 6.5 cornere în meci

Peste 1.5 cartonașe în meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dortmund vs Bayern M
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro