Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETANO

1.Progresul Spartac-Steaua Bucuresti

În turul 2 al Cupei României,Steaua joacă în deplasare, pe terenul Progresului Spartac. Steaua a început liga secundă cu 3 victorii în primele 3 meciuri, în vreme ce Progresul n-a mai jucat niciun meci oficial din aprilie.

Sezonul pentru gazde începe abia la sfârșitul săptămânii viitoare, ceea ce ar putea juca un rol foarte important în perspectiva meciului de Cupă, în condițiile în care adversarul a disputat deja 3 partide oficiale.

cota2.ro

Steaua este pe cai mari, deși nu poate promova în Liga 1 la finalul acestui sezon. Echipa lui Daniel Oprița a început perfect sezonul și a câștigat toate cele 3 meciuri jucate până acum. Csikszereda (1-0), Viitorul Pandurii (2-0) și Dacia Brăila (5-2) sunt victimele făcute de Steaua, care are drept obiectiv câștigarea Cupei României.

Steaua este neînvinsă în partidele oficiale de aproape un an. În septembrie 2020 a pierdut cu Popești Leordeni (0-1), tot în Cupa României, situație care este greu de crezut că se va repeta, dat fiind că obiectivul principal este calificarea în tururile superioare ale Cupei României, de vreme ce promovarea este interzisă.  

  • Progresul Spartac: W W W W W
  • Steaua Bucuresti: W W W W D

Pronostic: 2 solist

2.Young Boys-Ferencvaros

După ce a trecut de CFR Cluj destul de clar, Young Boys vizează a doua calificare în grupele Ligii Campionilor. Astazi de la ora 22:00, ”galben-negrii” joacă acasă în prima manșă din turul UCL, contra campioanei maghiare Ferencvaros. Clubul din Berna este cotat cu prima șansă, însă budapestanii au fost foarte performanți în ultimii doi ani, calificându-se pe rând în grupele UEL, respectiv UCL. 

Young Boys are un singur eșec în cele opt meciuri oficiale din 2021/2022, este vorba de un 0-1 cu Sion, în campionat, acolo unde gazdele de miercuri au adunat doar 4 puncte în trei runde. Un lucru preocupant pentru Wagner poate fi și acela că elevii săi au primit câte un gol în fiecare din ultimele patru meciuri oficiale. S-a întâmplat asta inclusiv în weekend, în victoria din Cupă, 4-1 la Littau. 

Altfel, să menționăm că Young Boys a pierdut ultima dată acasă în 18 martie 2021, 0-2 cu Ajax, în Europa League. 

”Alb-verzii” nu au consemnat niciun scor de egalitate în acest sezon, indiferent de competiție, dar le-au oferit fanilor o surpriză neplăcută în campionat, cedând acasă, 1-2 cu modesta Kisvarda. Dar, în weekend, ”Fradi” dispus cu 4-1, tot acasă, de Mezokovesd. Trebuie amintit că eșecul de la Praga a fost singurul suferit în deplasare de Ferencvaros, în 2021. Pentru jocul de la Berna, fundașul Civic este suspendat. 

  • Young Boys: W W L D D
  • Ferencvaros: W L W L W

Pronostic: 1 solist

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Progresul Spartac vs Steaua Bucuresti
Pronostic:
2
Cota
1.39
Young Boys vs Ferencvaros
Pronostic:
1
Cota
1.53
Cota finala: 2.13
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro