Ponturi Pariuri Fotbal PAOK vs Rijek

BETANO

PAOK-Rijek

PAOK și Rijeka sunt adversare pentru prima data în cupele europene. Cele două formații se înfruntă astazi, de la ora 21:00, în manșa tur din cadrul play-off-ului pentru calificarea în grupele Conference League.

Răzvan Lucescu și-a început de curând al doilea mandat la PAOK, având doar două jocuri oficiale, ambele în turul 3 preliminar al Conference League. Formația greacă a depășit Bohemians Dublin cu ceva emoții, cu 3-2 la „general”. Grecii au pierdut în meciul tur din Irlanda cu 2-1, dar au întors rezultatul în manșa secundă.

cota2.ro

PAOK își dorește să revină în lupta pentru titlu, după ce în ultimul sezon a terminat la 26 de puncte distanță de campioana Olympiakos. Până acolo, primul obiectiv este calificarea în grupele Conference League. În ultimele 8 sezoane, formația greacă s-a calificat în 6 ocazii în grupele Europa League, iar în două rânduri a ajuns și în fazele eliminatorii.

Rijeka și-a început aventura europeană în acest sezon ceva mai devreme, din turul 2. La debut, croații au avut o dublă partidă cu Gzira din Malta, adversară pe care au depășit-o cu 3-0 (2-0 și 1-0 în cele două manșe). În turul precedent, reprezentanta Croației a avut o misiune mai dificilă cu Hibernian (Scoția), dar numai pe hârtie. S-a calificat pentru play-off cu scorul general de 5-2 (1-1 în deplasare și 4-1 pe teren propriu).

Dacă echipa gazdă încă este în căutarea celei mai bune fome sportive, croații au deja la activ 8 meciuri (4 în campionat). Singurul eșec a fost suferit chiar în weekend, la Osijek (0-1), actualul lider din Croația. Un rezultat notabil a fost înregistrat pe terenul campioanei Dinamo Zagreb, scor 3-3.

  • PAOK: W L W W W
  • Rijek: L W D D W

Pronostic: O1+

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PAOK vs Rijek
Pronostic:
O1+
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.80
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro