Ponturi Pariuri Fotbal Brest vs PSG

Superbet

Brest-PSG

În primul meci al etapei a treia din Ligue 1, Paris Saint-Germain joacă în deplasare cu Stade Brestois,de la ora 22:00, pe Stade Francis-Le Ble. Este un meci în care vicecampioana Franței e mare favorită, asta deși există o incertitudine în privința prezenței pe teren a multor staruri. Inclusiv Lionel Messi ar putea rata partida.

Paris Saint-Germain a început sezonul cu foarte mulți absenți, printre aceștia numărându-se și unele staruri sosite în această vară. Nu e exclus ca Mauricio Pochettino să meargă în continuare pe mâna jucătorilor pe care s-a bazat și în primele două etape, pentru a nu-i forța pe cei care și-au decalat vacanța după ce au ajuns departe cu naționalele lor la turneele finale din această vară. 

cota2.ro

Dacă lăsăm Supercupa Franței pierdută contra lui Lille, antrenorul argentinian nici nu are prea multe motive să schimbe ceva deocamdată, pentru că PSG a câștigat ambele partide din campionat de până acum. Parizienii au câștigat cu 2-1 la Troyes, după ce au revenit de la 0-1, iar, apoi, s-au impus cu 4-2 acasă cu Strasbourg, după ce au avut 3-0 la pauză. 

Cu oameni precum Mbappe, Icardi, Draxler, Sarabia, Hakimi, Kimpembe sau Navas pe teren, nu prea există deocamdată motive de îngrijorare în aceste meciuri de campionat, astfel că Lionel Messi, Angel Di Maria, Leandro Paredes, Marquinhos, Gigio Donnarumma și Marco Verratti se mai pot concentra încă o săptămână doar pe pregătire. Sergio Ramos și Colin Dagba rămân însă accidentați, în timp ce Juan Bernat și Idrissa Gana Gueye își continuă perioadele de recuperare.

  • Brest: D D L W L
  • PSG: W W L D W

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brest vs PSG
Pronostic:
PSG câștigă & PSG va avea cele mai multe cornere
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro