Ponturi Pariuri Fotbal Inter vs Genoa

Superbet

Inter-Genoa

Campioana Italiei după 11 ani, Inter deschide noul sezon pe teren propriu, cu Genoa, astazi, de la ora 19:30. 

Noul antrenor al nerazzurrilor este Simone Inzaghi, care a avut câteva sezoane foarte bune la Lazio, iar la capitolul achiziții, cele mai importante nume de la Inter sunt Edin Dzeko, transferat de la AS Roma, Hakan Chalhanoglu, venit gratis de la rivala AC Milan, și Denzel Dumfries, de la PSV Eindhoven. Primii doi au jucat deja în amicale și au convins, bosniacul reușind chiar să înscrie la debut, în victoria cu 3-0 cu Dinamo Kiev. 

cota2.ro

Genoa speră să profite de schimbările numeroase din tabăra campioanei și să pună capăt unei serii negative. Inter a câștigat ultimele 6 dueluri directe din Serie A cu scorul general de 21-0. Ultimul gol reușit de genovezi în poarta nerazzurrilor datează din februarie 2018 și a fost reușit de Goran Pandev. 

În același timp, Inter are nu mai puțin de 16 victorii consecutive pe teren propriu în campionat și nu a mai pierdut acasă în prima etapă de 17 meciuri (14 victorii, 3 egaluri). Ultimul eșec la Milano în runda inaugurală a fost cel cu Pescara, scor 0-2, în 1987. Totuși, trebuie spus că Genoa a câștigat ultimele două deplasări din Serie A fără a lua gol. 

De retinut: 

  • Un singur egal pentru Inter, în ultimele 10 debuturi stagionale: 0-0 cu Torino, în 2014. În rest, 6 victorii și 3 remize 
  • Dzeko poate bifa meciul 200 în Serie A, la debutul pentru Inter. A fost implicat direct în 8 goluri în duelurile cu Genoa: a înscris de 3 ori și a oferit 5 pase decisive. 

Pronostic:

  • Peste 1.5 goluri în meci
  • Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere
  • Peste 1.5 cartonașe în meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs Genoa
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 4.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro