Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

1.Arsenal-Chelsea

Arsenal – Chelsea, al doilea mare derby al sezonului în Premier League (după Tottenham – Manchester City), se joacă astazi, de la ora 18:30. Starea de spirit în cele două tabere este complet diferită după jocurile din prima rundă. În timp ce „tunarii” au fost în mare suferință la Brentford (0-2), rivalii au avut un start lansat cu Crystal Palace (scor 3-0).

Arsenal a avut parte de cel mai prost debut posibil în noul sezon, după o altă ediție în care a dezamăgit. Brentford era un adversar la îndemână, dar băieții lui Mikel Arteta au fost depășiți la toate capitolele. Au plecat fără niciun punct de pe terenul nou-promovatei, dar și jocul a fost în suferință. 

cota2.ro

Chelsea a confirmat șansele la titlu încă din prima rundă, chiar dacă unii jucători încă și-au căutat ritmul de competiție. Trupa condusă de Thomas Tuchel a depășit la pas Crystal Palace, rezultatul de 3-0 fiind stabilit după mai puțin de 60 de minute de joc.

Arsenal și Chelsea au fost adversare și într-un joc de pregătire înainte de startul sezonului. De această dată, gruparea de pe Stamford Bridge a câștigat cu 2-1, cu goluri realizate de Havertz și Abraham, ultimul ajungând între timp la Roma.

2.Atl.Madrid-Elche

Atletico Madrid caută o nouă victorie în campionat, iar astazi, de la ora 20:30, pe Wanda Metropolitano vine Elche, în a doua etapă din La Liga.

Campioana en-titre a început cu dreptul această ediție de campionat, însă n-a avut deloc un meci ușor. În prima etapă, în deplasare, s-a impus în confruntarea cu Celta Vigo, scor 2-1. 

Pe teren propriu, Atletico Madrid e aproape imbatabilă. Elevii lui Diego Simeone au șase victorii la rând, iar în sezonul trecut au pierdut un singur meci, fiind echipa cu cele mai multe puncte adunate acasă.

În etapa inaugurală, Elche a terminat la egalitate pe teren propriu cu Athletic Bilbao, scor 0-0. Dacă ținem cont de faptul că trupa lui Fran Escriba are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare, putem spune că a fost un debut reușind, bascii fiind, în teorie, formația superioară.

3.Napoli-Venezia

Astazi, de la 21:45, noua formație a lui Luciano Spalletti se duelează cu Venezia, pe San Paolo. Ultima dată, cele două formații s-au duelat în Serie B, acum 17 ani. 

Cel puțin teoretic, acest prim meci al sezonului nu se anunță unul extrem de dificil, dar Spalletti nu se poate baza pe un număr de jucători importanți. Dries Mertens, Hirving Lozano, Faouzi Ghoulam și Diego Demme sunt toți accidentați și, cu excepția mexicanului, ceilalți trei vor mai lipsi cel puțin o lună. 

Venezia este ultima echipă care a obținut promovarea în Serie A, „lagunarii” fiind cei care au câștigat play-off-ul care a implicat echipele clasate între locurile 3 și 8.

Venezia a cheltuit mai mult decât Empoli sau Salernitana și își propune să se salveze de la retrogradare, după ce a parcurs în cinci ani drumul din Serie D în Serie A. 

Antrenorul Paolo Zanetti are însă destul de multe probleme pentru acest meci. Căpitanul Modolo, dar și Aramu, Vacca și Mazzocchi sunt suspendați, în timp ce Ala-Myllymaki, Crnigoj și Busio sunt accidentați. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
X2
Cota
1.24
Atl.Madrid vs Elche
Pronostic:
1
Cota
1.30
Napoli vs Venezia
Pronostic:
1
Cota
1.24
Cota finala: 2.00
Profit: 7.00
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro