Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Chelsea

BETANO

Arsenal vs Chelsea

Anglia, Premier League

cota2.ro

22.08.2021/ 18.30


Arsenal a debutat cu stangul in noul sezon, reusind sa piarda cu nou-promovata Brentford. Singura scuza a lui Arteta in cederea celor 3 puncte au fost problemele lo lot pe care le-a avut. Aubameyang, Gabriel A. si Lacazette au fost indisponibili, fortandu-l in atac pe tanarul venit de la Academia lui Arsenal, Balogun.


Chelsea a defilat cu Crystal Palace pe teren propriu, insa Tuchel e sceptic in privinta acestui duel. Desi a ridicat 2 trofee in ultimele 3 luni (trofeul UCL si supercupa Europei), jucatorii lui Chelsea se tem de tunari in meciurile directe. Arsenal le-a furat 6 puncte sezonul trecut si au reusit sa marcheze de fiecare data in ultimele 5 intalniri.


Arbitrul de astazi va fi Paul Tierney, cu o medie de 3.2 cartonase galbene in Premier League, la acest capitol exceland si jucatorii celor doua formatii.


Arsenal are probleme de lot pentru acest meci, iar Odegaard a devenit oficial jucator al tunarilor dupa transferul definitiv de la Real Madrid, iar Chelsea nu se va putea baza pe Pulisic, accidentat, iar Kante, Zyiech sunt incerti pentru acest joc.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
Peste 1.5 goluri & sub 4.5 cartonase
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 1.07
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro