Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Sepsi

Superbet

FCSB-Sepsi

Dacă FCSB a adunat opt puncte după cinci runde, Sepsi a dezamăgit total în acest start, având numai patru puncte. 

În etapa anterioară, FCSB a cedat cu 0-1 în derby-ul cu Rapid, acesta fiind cel de-al doilea eșec al sezonului, după eliminarea cu Shakhtar Karagandy, astfel că despărțirea de Dinu Todoran a fost una previzibilă. A fost cel de-al cincilea meci oficial la rând din acest sezon în care FCSB a primit minimum un gol. De altfel, jocurile ”roș-albaștrilor” au generat scor strâns în cinci din cele șapte dispute oficiale din actualul sezon.

cota2.ro

Eșecul din runda anterioară, 0-2 acasă cu FC Argeș, constituie cel de-al treilea insucces la rând în campionat pentru elevii lui Leo Grozavu. Mai departe, covăsnenii au doar o victorie oficială în ediția 2021/2022, este vorba de acel 2-0 de acasă, din etapa I, contra Academicii Clinceni. 

Trupa din Sfântu Gheorghe rămâne o formație în ale cărei jocuri nu se marchează foarte mult: șase din cele șapte dueluri oficiale din actuala stagiune au avut ”0-2 goluri” la final.

De retinut este faptul ca ,cinci din ultimele șase ”directe” au avut ”GG” la final. Altfel însă, în 13 dueluri oficiale, FCSB are un avantaj clar contra lui Sepsi, conducând cu 7-2 la victorii în fața covăsnenilor.

  • FCSB: L W D L W
  • Sepsi: L L L L D



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Sepsi
Pronostic:
1
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro