Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FCSB

Superbet

CFR Cluj-FCSB

Duelul clasic dintre CFR Cluj și FCSB, programat astazi, de la ora 21:00, se dispută într-un moment poate mai incitant ca niciodată. După eșecul cu Steaua Roșie de joi seară (1-2), antrenorul Marius Șumudică a fost demis.

Dincolo, FCSB vine după o vară tumultuoasă, în care a fost eliminată repede din Conference League și cu un bilanț actual modest în campionat. La cârma ei este Eduard Iordănescu, cel care a cucerit ultimul titlu cu CFR!

cota2.ro

Clujenii sunt înaintea acestei runde pe prima poziție, cu 18 puncte din 18 posibile, fiind singura trupă cu acest bilanț în prezentul sezon. Dacă în Europa prestațiile nu foarte inspirate au dus-o ”doar” în grupele Conference League, în prima divizie, trupa clujeană a fost eficientă, obținând numai victorii la o diferență de un singur gol. Dar, este important de spus că ultimele patru triumfuri interne au fost bifate fără gol primit. 

Debutul lui Iordănescu pe banca bucureștenilor a fost echivalent cu un 1-1 acasă, cu Sepsi ratând și un penalty. Astfel, ”roș-albaștrii” au doar un punct în două runde. 

Din punct de vedere defensiv, FCSB are încă probleme, încasând minimum un gol în fiecare din ultimele șase dispute în toate competițiile.

De asemenea, este de notat că ”roș-albaștrii” nu au încă vreo victorie externă în acest sezon, indiferent de competiție. Ultimul triumf obținut în deplasare este un 3-1 la Botoșani.

În ultimele șapte confruntări directe, CFR s-a impus de cinci ori, iar FCSB, o singură dată. Ultima victorie a FCSB în stadionul din Gruia s-a bifat pe 10 august 2014, când campioana de-atunci câștiga cu 1-0!

  • CFR Cluj: L W L W L
  • FCSB: D L W D L


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
FCSB marchează peste 0.5 goluri, FCSB va avea peste 1.5 cornere
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro