Ponturi Pariuri Fotbal Salernitana vs Roma

Superbet

Salernitana - Roma

Astazi, de la ora 21:45, Roma joacă pe terenul Salernitanei. Este primul duel direct din 1999 încoace, perioadă în care gazdele au lipsit din Serie A. 

Va fi primul meci pe care Salernitana îl dispută pe propriul teren, în Serie A, după 22 de ani. Retrogradată la finalul stagiunii 1998-1999, echipa din Campania a reușit a treia promovare din istoria clubului și acum speră să schimbe istoria. În precedentele două participări în elita fotbalului italian, trupa din sudul Italiei s-a întors în Serie B după doar un sezon. 

cota2.ro

Jose Mourinho a avut un start perfect de mandat la Roma, chiar dacă jocul capitolinilor nu a fost unul neapărat spectaculos, ci mai degrabă eficient. Pe lângă cele două victorii cu Trabzonspor (2-1, 3-0), din play-off-ul Conference League, "giallorossi" au început sezonul cu un succes împotriva Fiorentinei, pe Olimpico. A fost un meci câștigat cu 3-1, dar două dintre golurile gazdelor au fost validate abia după consultarea VAR. 

Eliminat în meciul cu Fiorentina, Zaniolo este suspendat. În afara lui, Mourinho nu poate conta nici pe Smalling, accidentat.

  • Salernitana: L W L W W
  • Roma: W W W W L


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Salernitana vs Roma
Pronostic:
2
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro