Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.72

Superbet

1.Plopeni-Petrolul

De la 16.30 avem un meci simplu din punctul meu de vedere in Cupa Romaniei.Petrolul Ploiesti joaca in deplasare la Plopeni ,o echipa mult mai slaba atat valoric cat si din punct de vedere al formei.

  • Plopeni: L W L W L
  • Petrolul: W W W L W

Nu s-au mai intalnit pana acum ,prin urmare nu avem statistici in acest sens.

cota2.ro

Totusi,in meciurile de pe teren propriu,Plopeni are rezultate foarte bune.In ultimele 5 disputate are 4 victorii casigate, majoritatea la scor si o remiza alba .

Pronostic: Voi merge solist pe echipa mai puternica,pe Petrolul dar si un over la goluri.

2.Franta-Bosnia & Hertegovina

În a patra etapă a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, Franța joacă astazi, de la 21:45, la Strasbourg, cu Bosnia și Herțegovina. Chiar dacă există anumite absențe, echipa lui Didier Deschamps este mare favorită și poate face încă un pas important spre ajungerea în Qatar. 

Franța are trei meciuri tari în preliminarii, cu Bosnia și Herțegovina, Ucraina și Finlanda. Practic, joacă împotriva principalilor adversari din această grupă din care mai face parte și Kazahstan și, în cazul unor rezultate pozitive, își poate consolida primul loc, singurul care duce direct la turneul final de la finalul anului următor. 

Principalele absențe pentru selecționerul francez sunt cele ale fundașilor laterali, Benjamin Pavard și Lucas Hernandez. Dacă pe partea stângă există soluții cum ar fi Lucas Digne sau Theo Hernandez, pe dreapta e mai complicat, locul lui Pavard urmând să fie luat de Dubois sau Kounde. De asemenea, deși sunt în lot, Dayot Upamecano și N'Golo Kante au avut probleme medicale în weekend, în meciurile echipelor lor de club și au șanse mici să evolueze cel puțin în duelul de astazi, cu Bosnia și Herțegovina. 

  • Franta: L D D W W
  • Bosnia & Hertegovina: L D L D D

Pronostic: G2+


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Plopeni vs Petrolul
Pronostic:
2 & 2+
Cota
1.28
Franta vs Bosnia & Hertegovina
Pronostic:
G2+
Cota
1.34
Cota finala: 1.72
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro