Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.75

Superbet

1.Kosovo-Spania

După eșecul suferit în Suedia, care a pus capăt unei serii de 66 de meciuri la rând fără înfrângere în preliminariile pentru Mondiale, Spania și-a luat o mică revanșă duminică, acasă, cu Georgia. „La Roja” s-a impus cu 4-0, grație reușitelor lui Gaya, Carlos Soler, Ferran Torres și Pablo Sarabia. Acum, ibericii pleacă într-o nouă deplasare, în Kosovo, echipă aflată „pe val”. Balcanicii sunt neînvinși în cele două jocuri din septembrie, victorie cu 1-0 în Georgia și remiză 1-1 acasă, cu Grecia.

Kosovo a reușit, la Tbilisi, prima sa victorie din istorie în preliminariile pentru Cupa Mondială, după 12 partide fără succes - 11 înfrângeri și un egal -, iar în acest moment este pe poziția a treia în grupă, cu 4 puncte acumulate. Spania e prima, cu 10 puncte, dar Suedia - cu nouă - are două meciuri mai puțin disputate.

cota2.ro

În tur, în Spania, „La Roja” s-a impus cu 3-1. Naționala pregătită de elvețianul Bernard Challandes a marcat în fiecare din ultimele trei jocuri disputate în această grupă. În prima manșă, Dani Olmo și Gerard Moreno s-au aflat printre marcatori, dar acum nici măcar nu mai sunt în lotul lui „Lucho” Enrique, fiind accidentați. În schimb, al treilea marcator de la acel meci, Ferran Torres, este în lot și este în formă excelentă - a marcat și runda trecută, cu Georgia.

Pronostic: 2 solist

2.Macedonia de Nord-Romania

Ultimele două etape din grupa J au readus România cu șanse reale în lupta pentru prinderea locului 2. Înaintea partidei din Macedonia de Nord, grupa noastră de calificare se prezintă în felul următor, după câte cinci meciuri disputate de fiecare reprezentativă: 1, Germania 12p., 2. Armenia 10p., 3. România 9p., 4. Macedonia de Nord 8p., 5. Islanda 4p., 6. Liechtenstein 0p.

În precedentul meci direct, pe 25 martie 2021, România a câștigat cu 3-2 contra naționalei de la Skopje, în confruntarea de la București. În cele șase dueluri directe de până acum, ai noștri au învins de cinci ori. Singura victorie a nord-macedonenilor contra României s-a consemnat într-un meci amical din 2010.

Gazdele au o medie de 3,4 goluri înscrise în jocurile ei din această grupă, cea mai ridicată din această serie. 

De retinut că Macedonia de Nord are în componență fotbaliști care evoluează la cluburi europene bine cotate: portarul Dimitrievski (Rayo), fundașul dreapta Ristovski (Dinamo Zagreb), mijlocașii Spirovski (AEK Atena), Bardhi (Levante), Elmas (Napoli) și Churlinov (Schalke 04) și atacantul Trajkovski (Aalborg).

Pronostic: Romania P0.5g/meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Kosovo vs Spania
Pronostic:
2
Cota
1.21
Macedonia de Nord vs Romania
Pronostic:
O1+
Cota
1.45
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro