Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Dinamo

BETANO

FCSB-Dinamo

De multă vreme nu am mai avut parte de un derby în care ambele mari rivale să fie în situații destul de delicate.FCSB este doar pe 8, cu 9 puncte, după șapte runde, în timp ce Dinamo ocupă acum un loc de baraj, 14, cu numai 6 puncte.

Ambele cluburi au achiziționat o serie de jucători pe ultima sută de metri. FCSB i-a repatriat pe Budescu și Keșeru și i-a achiziționat pe mijlocașul lateral V. Gheorghe (Astra). 

cota2.ro

Anul trecut, FCSB a câștigat ambele dueluri din L1 (3-2/1-0), dar în Cupă a tratat cam superficial partida cu Dinamo și a cedat cu 0-1.

  • FCSB: L D L W D
  • Dinamo: L L L L W

Cert este că 12 din ultimele 13 ”directe” au avut la final rezultate strânse. De asemenea, ultimele șase partide nu au consemnat vreun ”draw”, FCSB impunându-se de patru ori.

Pe de altă parte însă, ca să continuăm cu datele statistice, este interesant că în ultimele 16 derby-uri cu FCSB în calitate de gazdă, Dinamo a învins doar o dată, este vorba de un 3-1 în Cupa Ligii, pe 1 martie 2017! 

Edward Iordănescu trebuie să repună echipa pe picioare după o vară dezamăgitoare în Europa și un traseu modest în Liga 1. FCSB are trei meciuri la rând fără victorie, iar primele două rezultate de sub comanda noului tehnician sunt slabe: 1-1 acasă, cu Sepsi, respectiv 1-4 la CFR Cluj. 

Dinamoviștii speră ca ultimele achiziții să aducă un echilibru. Actualmente, formația lui Dario Bonetti are patru înfrângeri la rând, fără să marcheze vreun gol în acestea. În ultima rundă, Dinamo a cedat acasă, 0-2 cu FC Argeș. 

”Alb-roșiii” au primit minimum un gol în fiecare joc din acest campionat. Singurele victorii au venit acasă, contra unor trupe din partea a doua a tabelei: 3-2 cu Voluntari și 3-1 cu Clinceni. 

Altfel, este de menționat că Dinamo a pierdut toate cele trei deplasări stagionale, fără să marcheze vreun gol.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Dinamo
Pronostic:
1
Cota
1.53
Cota finala: 1.53
Profit: 5.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro