Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

Superbet

Leicester vs Napoli

UEFA Europa League, gr. C

cota2.ro


Leicester va primi vizita celor de la Napoli, echipa care a reusit victoria împotriva lui Juventus, intr un meci în care fosta campioana a Italiei nu a arătat mai deloc calitate în joc.


Leicester a pierdut în campionat cu Manchester City, însă au primit doar un gol de la campioana Angliei, care s au distrat aseară cu Leipzig, scor 6-3 în grupele Champions League.


Napoli nu a fost niciodată confortabila în Anglia, iar adversarul de azi are o singura înfrângere în ultimele 13 meciuri europene, aceasta pierzând doar cu Slavia Praga, scor 2-0.


Jablonec vs CFR Cluj

UEFA Conference League, gr. D


Cfr începe treaba în grupe cu Dan Petrescu pe banca, specialistul acestor competiții cu echipa clujeana. Aceasta a făcut mai tot timpul rezultate surprinzătoare cu CFR, însă tindem sa credem ca echipa nu e pe cererile sale. Are mulți jucători care nu se pot plia în teren doar pe instrucțiunile antrenorului.


Jablonec e neînvinsă acasă în ultimele 4 etape, în timp ce Cluj are 3 înfrângeri în deplasare, 2 meciuri fiind pierdute clar în fata lui Young Boys și Steaua Roșie Belgrad.


Petrescu mai are nevoie de timp pentru a omogenizat echipa, acesta începând sa aducă înapoi jucători cu care a colaborat, aici e vorba de Culio, adus de la Kuopio.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leicester vs Napoli
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.40
Jablonec vs CFR
Pronostic:
1X (supercota)
Cota
1.57
Cota finala: 2.20
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro