Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Napoli

Superbet

Leicester-Napoli

Prima etapă a Grupei C din Europa League le pune față în față chiar pe principalele favorite la calificare. Astazi, de la ora 22:00, Leicester joacă pe teren propriu contra lui Napoli. 

Pentru englezi, e primul duel din istorie cu o echipă din Italia. În schimb, Napoli înfruntă o reprezentantă a Angliei pentru a 21-a oară. Până acum, gruparea de lângă Vezuviu nu a reușit să câștige în deplasare împotriva adversarelor din această țară: două remize, 8 înfrângeri. 

cota2.ro

Leicester a început sezonul cu o victorie în fața lui Manchester City, în Supercupa Angliei, dar, după 4 etape din Premier League, „Vulpile” sunt doar la mijlocul clasamentului. În weekend, echipa pregătită de Brendan Rodgers a pierdut acasă „revanșa” cu City (0-1), a doua înfrângere stagională, după 1-4 cu West Ham. 

Italienii merg în Anglia cu un moral excelent. În ultima etapă de campionat, Napoli a învins-o acasă pe Juventus, scor 2-1, și e una dintre cele 3 echipe cu punctaj maxim în Serie A. Astfel, formația pregătită de Luciano Spalletti a marcat câte două goluri în fiecare din cele 3 partide stagionale. 

  • Leicester: L W L W W
  • Napoli: W L W W W

Ma astept la un meci cu multe faze importante(la ambele porti) si de ce nu cu multe reusite.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leicester vs Napoli
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci & Peste 7.5 cornere în meci
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 4.90
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro