Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.87

Superbet

Chindia Tg vs Farul

România, liga 1

cota2.ro


Farul Constanța cu Hagi pe banca tehnica dovedește în continuare ca este un adversar demn de luat în calcul pentru titlu.

Cu cea mai buna apărare din liga 1 și cu o victorie uimitoare cu 5 - 0in fata Clinceniului, au reușit sa ocupe locul 4 cu 15 puncte.


Clinceni a reușit sa marcheze mai mult de un gol într un singur meci din ultimele 5 disputate, în timp ce Farul nu a primit mai mult de un gol în deplasare de la adversari.


Liverpool vs Crystal Palace

Anglia, Premier League


Liverpool a dat dovada de multa imprudenta în meciul cu Milan din Champions League, însă au reușit victoria în cele din urma.


Crystal Palace s a jucat cu Tottenham în victoria la scor, acolo unde au reușit sa marcheze 3 goluri și sa nu primească niciunul.


Fără probleme majore de lot pentru echipa oaspete, cred ca cormoranii nu vor defila asa simplu în fata celor de la Palace.


Lens vs Lille

Franța, Ligue 1


Lille continua sa dezamăgească în acest sezon, reușind doar rezultate modeste pana acum, ultimul meci din campionat fiind o înfrângere în fata celor de la Lorient.


Cu un adversar pe care l a dominat în meciurile directe, Lille are șansa să obțină cel puțin 1 punct pe terenul adversarilor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Tg vs Farul Constanța
Pronostic:
Chindia marchează sub 1.5 goluri
Cota
1.30
Liverpool vs Crystal Palace
Pronostic:
Crystal Palace +3.5 handicap asiatic
Cota
1.25
Lens vs Lille
Pronostic:
Lille +1.5 handicap asiatic
Cota
1.15
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro