Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs Botosani

BETANO

Dinamo-Botosani

Dinamo Bucuresti traverseaza o perioada extrem de slaba in Liga 1, iar in seara asta va avea de infruntat o echipa in mare forma pana acum, FC Botosani. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 19.00 pe Arena Nationala.

In ultimul meci din campionat , Dinamo a pierdut 6-0 pe Arena Nationala cu FCSB, un meci in care a fost surclasata pe teren la toate capitolele, mai mult a ramas in 10 jucatori de camp dupa ce Steliano Filip a fost eliminat inca din prima repriza.

cota2.ro

Esecul cu ros albastrii a fost al 5-lea consecutiv fara a reusi cel putin sa inscrie, au marcat de 6 ori in 8 runde, dar au punctat de cate 3 ori cu Academica Clinceni si Voluntari.

Botosani este una dintre cele mai in forma echipe ale campionatului intern, ocupa locul 3 cu 17 puncte la 4 lungimi de liderul CFR Cluj, formatie pe care a invins-o runda precedenta pe teren propriu si careia i-a intrerupt seria de 7 victorii consecutive.

Pana in prezent a jucat cu toate cele 3 pretendente la titlu: Universitatea Craiova, CFR Cluj si FCSB, doar ultima a smuls o remiza, pe celelalte doua le-a invins.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo vs Botosani
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 4.90
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro