Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Superbet

1.CFR Cluj-Craiova

CFR Cluj, și Universitatea Craiova se vor duela de două ori în trei zile, în competiții diferite. Joia viitoare, în Gruia, cele două se vor încleșta în Cupa României, dar înainte, CFR și Universitatea se vor întâlni in seara asta de la ora 21:00, în etapa a 9-a din Liga 1.

Ele deja s-au întâlnit în acest sezon, în Supercupa României, oltenii câștigând la loviturile de departajare, după ce a fost 0-0 la finele celor 120 de minute. Atunci, ambele echipe aveau antrenori diferiți decât acum: Marius Șumudică, respectiv Marinos Ouzounidis! 

cota2.ro

Înainte de partida din Supercupă, CFR conducea cu 11-8 la victorii directe, din 28 de confruntări în toate competițiile. În disputele programate în primăvară în ”play-off”, CFR a pierdut cu 1-2 în Gruia, dar s-a revanșat cu 3-1 în Bănie. Trei din ultimele cinci ”directe” au avut scor final 0-0, în timpul regulamentar! Să mai amintim că ”juveții” au două victorii și un egal în ultimele trei vizite în fief-ul campioanei en-titre .

  • CFR Cluj: L L W W L
  • Craiova: D W W L W

2.Barcelona-Granada

Andaluzii n-au învins pe nimeni în acest sezon, având două remize și două eșecuri în cele patru etape de până acum. Barcelona e neînvinsă în campionat, dar are un meci mai puțin disputat - derby-ul cu Sevilla: două victorii și o remiză. 

Victoria este așadar vitală pentru formația blaugrana, dacă vrea să nu mărească distanța față de marea rivală Real Madrid, lider solitar al clasamentului. Barcelona are două victorii consecutive acasă, în La Liga, dar înainte de acestea a avut trei partide la rând fără succes pe Camp Nou: o remiză și două înfrângeri. Una dintre aceste înfrângeri a fost tocmai cu Granada, 1-2 pe 29 aprilie, în returul sezonului precedent.

Granada este una dintre echipele care au pus probleme catalanilor în ultimii ani. De altfel, în ultimele patru dueluri directe, andaluzii au două victorii în fața Barcelonei, în condițiile în care all-time are doar 3. 

În ultimele patru deplasări, Granada a pierdut de trei ori, reușind doar o remiză, un 0-0 la Villarreal, chiar în startul acestui sezon.

  • Barcelona: L W D W
  • Granada: L L D D W



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Craiova
Pronostic:
IXsauIIX
Cota
1.37
Barcelona vs Granada
Pronostic:
1X&0-4g/meci
Cota
1.35
Cota finala: 1.85
Profit: 5.10
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro