Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.63

Superbet

1.Milan-Venezia

In seara asta, de la 21:45, pe San Siro, Milan va juca împotriva nou-promovatei Venezia, în a cincea etapă din Serie A, prima care are loc la mijloc de săptămână, în acest sezon. Gazdele sunt mari favorite în acest meci, cu toate că lipsesc două piese importante din apărare, dar și principalile staruri din atac.

AC Milan vine după două partide extrem de grele, cea Liverpool din Champions League, pierdută cu 3-2 pe Anfield, și cea cu Juventus, din campionat, terminată 1-1 la Torino. Chiar și așa, Il Diavolo încă stă foarte bine în campionat, fiind pe locul 3, la egalitate de puncte cu Inter, care ocupă poziția secundă datorită golaverajului construit în meciurile cu Genoa și Bologna, și la două puncte în spatele liderului Napoli. 

cota2.ro

Venezia s-a întors în Serie A în această vară, după ce din 2002, de la ultima retrogradare, s-a reînființat de trei ori. Startul de sezon a fost unul complicat, cu două înfrângeri fără gol marcat la Napoli și Udinese, 0-2, respectiv, 0-3. Prima victorie a venit în runda a treia, după pauza internațională, pe terenul unei alte formații care a urcat din Serie B, Empoli.

2.Metz-PSG

Cu punctaj maxim după șase etape, Paris Saint-Germain vrea să continue în aceeași notă și în runda intermediară. Vicecampioana Franței joacă in seara asta, de la ora 21:45, în Lorena, contra lui Metz, o formație pe care a bătut-o mereu în ultimul timp.

Metz a fost una dintre surprizele plăcute din sezonul trecut, clubul din Lorena terminând la jumătatea clasamentului, fără să aibă probleme cu retrogradare și apropiindu-se, la un moment dat, chiar de zona europeana. Acum, „Les Grenats” au început destul de slab, necâștigând niciun meci din primele șase etape. Doar Brest și St-Etienne mai sunt în această situație, dar Metz ocupă ultima poziție din cauza golaverajului mai slab. 

La Paris Saint-Germain există o presiune uriașă în acest sezon și nu avea cum să fie altfel, când clubul i-a adus în vară pe Messi, Donnarumma, Ramos, Hakimi și Wijnaldum și a ținut neapărat să-l mențină și pe Mbappe. În startul sezonului, mare parte dintre cei transferați au jucat puțin spre deloc și au mai absentat și alte staruri, precum Neymar, Marquinhos, Verratti, Di Maria sau Paredes.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Milan vs Venezia
Pronostic:
1
Cota
1.25
Metz vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.30
Cota finala: 1.63
Profit: 6.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro