Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

BETANO

1.Spezia-Juventus

Pentru prima oară în 60 de ani, Juventus nu a câștigat niciunul din primele 4 meciuri stagionale de Serie A. Torinezii încearcă să spargă gheața pe terenul Speziei, in seara asta, de la ora 19:30. Doar în 1955 au avut piemontezii 0 victorii după 5 runde. 

În sezonul trecut, primul petrecut de Spezia în Serie A, „La Signora” s-a impus clar în ambele dueluri: 4-1 în deplasare și 3-0 acasă. 

cota2.ro

Spezia revine acum pe teren propriu cu ambiții mari: în ediția trecută de campionat, a reușit să le ia 4 puncte din 6 primelor două clasate, Inter și AC Milan, acasă. Totuși, în ultimele 4 partide de Serie A în calitate de gazdă, Spezia are o singură victorie și a pierdut de două ori. 

Plecarea lui Cristiano Ronaldo pare să o fi lăsat pe Juve fără soluții în ofensivă. Torinezii au doar 4 goluri marcate în primele 4 runde, însă problemele din atac explică doar în parte situația în care se află fosta campioană a Italiei. Unul dintre lucrurile asupra căruia Max Allegri trebuie să lucreze este modul în care elevii săi gestionează avantajul de pe tabela de marcaj. 

În 3 din cele 4 partide disputate până acum în Serie A, Juventus s-a aflat în avantaj. A luat doar două puncte din aceste jocuri: la Udine, unde a condus cu 2-0, și în weekend, cu Milan, după ce a avut 1-0. La Napoli a fost mai rău: torinezii au pierdut după ce conduceau la pauză. 

2.Real Madrid-Mallorca

De 23 de meciuri n-a mai pierdut Real Madrid în campionat. Acum, vine după al doilea meci la rând câștigat după ce fusese condusă. 2-1 cu Valencia, goluri și assist-uri Benzema și Vincius, cei doi atacanți fiind în formă excelentă. Cu 6, respectiv 5 goluri, sunt lideri în clasamentul golgheterilor din La Liga, iar francezul conduce și în topul asisst-urilor, cu cinci pase decisive.

După cinci runde, Real Madrid e pe locul 2 cu 13 puncte strânse, la distanță de un punct față de Atletico și la cinci față de marea rivală Barcelona, care are însă un meci mai puțin disputat. În plus, „galacticii” au cel mai bun atac din ligă, cu 15 goluri marcate.

Mallorca vine după două meciuri fără victorie. După 0-2 în deplasare, la Bilbao, echipa din Baleare a reușit doar un 0-0 acasă cu Villarreal în runda precedentă. Nou-promovata stă însă destul de bine în clasament, pe locul 9, cu opt puncte acumulate. 

În ultimele opt deplasări din La Liga, Mallorca a pierdut de șase ori, a reușit o remiză și a câștigat o singură dată, 1-0 cu Alaves, chiar în startul acestui sezon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Spezia vs Juventus
Pronostic:
2
Cota
1.36
Real Madrid vs Mallorca
Pronostic:
1
Cota
1.24
Cota finala: 1.69
Profit: 5.52
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro