Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.76

Superbet

Everton vs Norwich

Anglia, Premier League

cota2.ro


Norwich a ajuns la a 4 a înfrângere consecutiva și este pe cale sa o obțină și pe aceasta, dacă nu vor aborda o alta tactica.

Ca si o scuza pentru ei, ar fi faptul ca din cele 4 înfrângeri, 3 dintre adversari au fost Arsenal, Liverpool și Leicester, echipe mult mai bine cotate ca Norwich.


Însă, Everton are ceva probleme de lot, iar o parte din titulari nu i vom vedea pe teren din cauza accidentarilor. Vor lipsi nume importante precum Pickford, Calwert-Lewin, Lucas Digne, Richarlison, Andre Gomes, Fabian Delph și Coleman.


Everton a cedat în deplasare la Aston Villa, încheind o serie 3 victorii consecutive.


Privind problemele de lot ale lui Everton, cred ca aceștia vor aborda un joc circumspect, probabil ca și adversarii.


Psg vs Montpellier

Franța, Ligue 1


Montpellier nu a reușit intr un final sa obțină victoria, primind gol în ultimele ale meciului, terminând la egalitate cu Bordeaux, scor 3-3.


Psg are 2 etape consecutive de când reușește sa câștige în ultimul minut de prelungiri. Au făcut o prin Icardi în ultimul minut cu Lyon, și etapa trecuta contra lui Metz, Hakimi a reușit golul victoriei în minutele de prelungiri.


Vicecampioana Franței nu arata bine deloc, deși au fost cei mai productivi ținând cont de numele pe care aceștia le au transferat în vara.


Gazdele s au impus în ultimele 5 meciuri directe cu Montpellier, însă nu o vad astăzi sa o facă la o diferență mare de goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Everton vs Norwich
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.35
Psg vs Montpellier
Pronostic:
Montpellier +3.5 handicap asiatic
Cota
1.30
Cota finala: 1.76
Profit: 1.52
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro