Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Randers

Superbet

CFR Cluj-Randers

În prima etapă din grupa D a Conference League, ardelenii au cedat cu 0-1 la Jablonec. Astazi, în Gruia vine o formație care nu are o anvergură continentală deosebită dar danezii de la Randers au bifat un 2-2 acasă cu Alkmaar în primul joc din această grupă, revenind după ce au fost conduși de două ori. 

Cele cinci dueluri bifate în toate competițiile de la revenirea lui Dan Petrescu la CFR au avut același tip de deznodământ. Clujenii au învins de două ori cu 1-0 și au pierdut de trei ori cu 0-1! Ultima dată, în campionat, CFR s-a impus cu 1-0 la UTA, păstrându-se în zona de confort din fruntea Ligii 1, acolo unde conduce cu șase puncte avans. 

cota2.ro

Pe de altă parte însă, CFR a marcat minimum un gol în fiecare din ultimele zece meciuri oficiale jucate pe teren propriu. Totodată, eșecul din ”play-off”-ul UEL cu Steaua Roșie (1-2) este singurul suferit acasă din 10 mai a.c., indiferent de competiție. 

  • CFR Cluj: W L W L L
  • Randers: L W W D L

 ”Caii”, așa cum sunt supranumiți cei de la Randers, au ajuns în eurocupe după ce au cucerit Cupa internă după o așteptare de 15 ani. În campionat, acolo unde nu traversează cel mai bun moment, formația lui Thomas Thomasberg a cedat în weekend cu 0-1 la Midtjylland, fiind pe 4, cu 17 puncte. 

Numai două victorii are Randers în ultimele nouă jocuri oficiale. Dar, oaspeții de joi nu sunt neapărat o victimă sigură: ei au bifat scoruri strânse în 12 din ultimele 13 dispute competitive. ”Alb-albaștrii” au o singură izbândă în ultimele cinci deplasări europene. 

Randers a fost o trupă inconfortabilă pentru Galatasaray, ea consemnând un 1-1 și un 1-2 contra turcilor în ”play-off”-ul din actualul sezon de Europa League.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Randers
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro