Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.95

Superbet

Atl. Madrid vs Barcelona

Spania, Laliga

cota2.ro


Barcelona a clacat din nou în Champions League și a fost umilită de Benfica în Portugalia, reușind sa piardă cu 3-0, rezultat care îl va demite pe Koeman după acest meci.


Atletico a reușit victoria în fata lui Milan, după o revenire spectaculoasă și după golul superb al lui Griezman. Trupa lui Simeone are șansa să câștige astăzi meciul în fata unei echipe extrem de demoralizata, acesta fiind un moment al catalanilor pe care nu l am mai văzut de mult timp.


Dortmund vs Augsburg

Germania, Bundesliga


Dupa victorii înșiruite ale gazdelor, a venit încă un eșec în Bundesliga în fata lui Gladbach etapa trecuta, când aceștia au avut și un om eliminat și nu au putut sa mai revină de la scorul de 1-0.


Augsburg, în sezonul trecut, era echipa care punea bețe în toate echipelor mai bine clasate decât ea, însă în acest sezon au reușit sa obtina doar 5 puncte în 6 etape disputate.


Dortmund ar trebui sa aibă o misiune ușoară aici.


Torino vs Juventus

Italia, Serie A


Derbiul local din Torino ca avea loc astăzi și ii are ca și protagoniști pe cei de la Torino și pe Juve, echipa care se descurca exemplar și tipic lor în Champions League.


Juve a reușit victoria în fata deținătoarei trofeului, Chelsea, iar Chiesa a devenit un jucător cheie pentru fosta campioana a Italiei.


Torino nu a reușit sa câștige în fata Veneziei, echipa cu mari probleme defensive și cred ca nu o vor face nici în acesta seara.


Ambele echipe au probleme în lot, însă Juve a arătat ca se poate descurca și fără Dybala în teren.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atl. Madrid vs Barcelona
Pronostic:
1X
Cota
1.24
Dortmund vs Augsburg
Pronostic:
1 solist
Cota
1.30
Torino vs Juventus
Pronostic:
X2
Cota
1.21
Cota finala: 1.95
Profit: 2.85
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro