Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.60

BETANO

1.FCSB-Mioveni

FCSB este într-un moment bun din punct de vedere al rezultatelor și este favorită evidentă în partida din etapa a 12-a. ”Roș-albaștrii” sunt gazde în meciul de la Buzău, programat pe astazi de la ora 20:30, fiind pe locul 3, cu 21 de puncte. Mioveniul se află într-un situație mai slabă în ultima perioadă, fiind acum doar pe 12, cu 11 puncte.

Dar, bucureștenii au reale probleme din motive medicale. Edi Iordănescu s-a infectat cu coronavirus și va fi înlocuit temporar, cât timp este în izolare, cu Eugen Nae. Jucătorii Straton și Șerban sunt și ei infectați cu COVID-19, iar Budescu și Șut sunt răciți. Coman, Octavian Popescu și Panțîru sunt accidentați, dar vestea bună pentru amfitrioni este că Tănase va reveni la partida cu Mioveni.

cota2.ro

Luând în calcul și victoria din prelungiri din Cupă, 5-3 la Hunedoara, FCSB are un traseu excelent, cu cinci victorii la rând la nivel competitiv. Totuși, în ultima rundă, trupa lui Iordănescu s-a chinuit la Chindia Târgoviște, câștigând cu 1-0 grație unui gol marcat în ultimele secund din penalty, asta după ce FCSB a jucat cu un om mai mult din minutul 8. 

Relevant este că ”roș-albaștrii” au consemnat doar rezultate la limită în ultimele patru partide oficiale, luând în calcul scorul de după cele 90 de minute regulamentare. FCSB a scos 13 din 15 puncte posibile pe teren propriu în prezentul campionat, având nu mai puțin de 16 goluri marcate acasă în acest sezon. Bucureștenii au șapte jocuri oficiale la rând cu minimum un gol înscris de fiecare dată. 

  • FCSB: W W W W W
  • Mioveni: W D L L L

Mioveni a scos o remiza, 0-0 cu FC Argeș în ultima rundă, având astfel un șir de șase partide competitive fără victorie. Totodată, argeșenii au marcat un singur gol în ultimele cinci jocuri oficiale.

În ultimele două deplasări, ”galben-verzii” antrenați de Alexandru Pelici au pierdut cu 1-2 la Farul și 0-4 la Voluntari. 

2.Brentford-Chelsea

Chelsea a dominat clar derby-urile din Londra în acest an și speră să-și continue seria invicibilă și pe terenul nou-promovatei Brentord, în meciul de astazi, de la ora 19:30, în etapa a 8-a în Premier League. Va fi însă un meci interesant, având în vedere că echipa gazdă a încurcat deja câteva formații mai bine cotate.

Brentford se află la primul sezon în istoria Premier League, dar a avut un start neașteptat de bun. Formația pregătită de Thomas Frank este pe locul 7 cu 12 puncte, având 3 victorii și 3 egaluri în cele 7 jocuri. Deși a învins Arsenal în runda inaugurală, cu 2-0, echipa a surprins mai mult cu Liverpool (scor 3-3), reușind să revină de la 1-2 și 2-3 pe tabela de marcaj.

  • Brentford: W D W W L
  • Chelsea: W L L W W

Chelsea sosește pe terenul nou-promovatei din postura de lider. Tot o înfrângere a acumulat și echipa lui Thomas Tuchel, 0-1 cu Manchester City în urmă cu 2 runde, dar are cu 2 victorii mai mult decât echipa gazdă.

Gruparea de pe Stamford Bridge are ocazia de a obține a șaptea victorie la rând în deplasare pe terenul unei formații din Londra. În cazul unei confirmări va deveni prima grupare din istoria fotbalului englez, în primele patru divizii, care va realiza o asemenea performanță. În acest sezon s-a impus în partidele cu Arsenal (2-0) și Tottenham (3-0). În deplasare a mai jucat la Liverpool (1-1). 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Mioveni
Pronostic:
12&S5.5g/meci
Cota
1.31
Brentford vs Chelsea
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.22
Cota finala: 1.60
Profit: 5.40
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro