Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs CFR Cluj

Superbet

Rapid-CFR Cluj

După șase ani, Liga 1 găzduiește iarăși acest derby ”alb-vișiniu”, cu gazdele aflate pe locul 7, cu 18 puncte după 11 runde. CFR Cluj are un avantaj de opt puncte în fruntea tabelei, ardelenii având 30 de puncte. 

Partida se va desfășura la Mioveni ,astazi de la ora 20:30.

cota2.ro

Rapidul se află într-un moment nu tocmai reușit, având cinci etape la rând fără vreo victorie. În etapa trecută, giuleștenii au scos un 2-2 la Sepsi, în condițiile în care conduceau în minutul 10 cu 2-0!

Singurul lucru bun pentru gazde, din această perioadă, este calificarea din Cupa României: pe 21 septembrie, rapidiștii au trecut la loviturile de la 11 metri de CS Mioveni, chiar pe terenul pe care vor fi gazde. 

  • Rapid: L D L W L
  • CFR Cluj: W D W L W

CFR și-a cimentat prima poziție prin două victorii la rând, 1-0 la UTA, respectiv 2-1, la Cluj, cu Gaz Metan, în acest din urmă meci elevii lui Dan Petrescu întorcând scorul de la 0-1. 

Actualmente, ardelenii au cea mai bună defensivă din Liga 1, cu numai 6 goluri primite, împreună cu Farul și FC Argeș. CFR are cele mai multe victorii, 10, singurul meci în care nu a câștigat în campionat fiind cel cu FC Botoșani (0-1). 

Rapid are câteva probleme de lot, mijlocașul Alami fiind suspendat după eliminarea suferită cu Sepsi. Alex Ioniță, adus recent, nu este încă apt să joace, iar mijlocașul Păunoiu este și el indisponibil. Fundașul lateral Goge este și el incert pentru duelul cu campioana.

Dincolo, Dan Petrescu și-a recuperat toți fotbaliștii cu probleme. Astfel, ”Bursucul” nu are absențe, putând conta pe jucători influenți ca Sigurjonsson, Omrani, Debeljuh sau Alibec. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs CFR Cluj
Pronostic:
X2&II1+
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro