Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

Superbet

1.Manchester United – Atalanta

Manchester United nu are deloc liniște înaintea partidei cu Atalanta, programată astazi de la ora 22:00, în Grupa F a Ligii Campionilor. În Europa este sub presiune, iar în Premier League lucrurile merg din ce în ce mai rău.

Pentru Ole Gunnar Solskjaer nu există decât varianta victoriei în acest joc cu Atalanta. Atmosfera la echipă s-a încărcat după ce în weekend a suferit o altă înfrângere în Premier League, a doua a sezonului, scor 2-4 la Leicester. În campionat, Manchester United a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie și riscă acum să piardă contractul cu trio-ul Chelsea, Liverpool, Manchester City. În momentul de față a ajuns la 5 puncte distanță de Chelsea și la 4 puncte de Liverpool, iar duminică va avea primul mare derby al sezonului, chiar cu gruparea de pe Anfield.

cota2.ro

Atalanta i-a trimis deja un avertisment echipei Manchester United, înaintea acestui joc, după ce a învins-o pe Empoli în Serie A, cât se poate de clar, cu 4-1 în deplasare. Jocul a marcat revenirea în prim-plan a lui Josip Ilicic, după ce a realizat o „dublă”. El este omul care a punctat de 4 ori cu Valencia, la începutul anului trecut, în „dubla” din optimile de finală.

Cu acest rezultat, formația din Bergamo a urcat pe locul 6 în Serie A, fiind la 3 puncte distanță de Inter Milano. Băieții lui Gian Piero Gasperini au pornit ceva mai greu în campionat, dar acum sunt în revenire de formă.

De retinut:

  • Este prima confruntare oficială între Mancherster United și Atalanta. Italienii au ajuns în Liga Campionilor de dată recentă.
  • Echipa lui Gasperini a avut 3 din ultimele 4 jocuri oficiale cu 4-5 goluri la total.
  • După 9 goluri în total cu Leeds United și Newcastle, Manchester United a marcat doar 3 goluri în următoarele 4 jocuri pe Old Trafford și a câștigat doar unul, cel cu Villarreal.

2.Benfica - Bayern

Bayern Munchen va juca primul meci pe Estadio da Luz din Lisabona, după finala Ligii Campionilor din 2020, câștigată în fața lui PSG. Bavarezii urmează să joace in seara asta, de la ora 22:00 cu Benfica, în etapa a treia a grupei E din UCL. 

Benfica nu merge impecabil în perioada recentă, dar, în Champions League, pare să fie favorită la locul al doilea în acest moment, după ce, runda trecută, a câștigat cu 3-0 în fața Barcelonei. O imagine mai clară vom avea însă după „dublele” de la jumătatea fazei grupelor, când „vulturii” au de jucat cu Bayern, în timp ce catalanii vor întâlni de două ori pe Dynamo Kyiv. 

Problema Benficăi o reprezintă, în primul rând, remiza cu ucrainenii, din prima etapă, dar și forma recentă. După succesul categoric cu Barcelona, echipa lui Jorge Jesus a pierdut primul și singurul meci de până acum din acest sezon, 0-1 acasă cu Portimonense, în campionat.

După un start ușor ezitant, dar în care a luat primul trofeu al sezonului (Supercupa Germaniei, după o victorie cu Dortmund), Bayern și-a intrat într-un ritm care nu se mai termina. Următorii șapte adversari au fost umiliți de bavarezi, chiar dacă printre ei s-au numărat Leipzig sau Barcelona. Seria s-a terminat surprinzător însă, într-un meci acasă cu Frankfurt, Eintracht câștigând cu 2-1. 

De retinut:

  • Lewandowski a marcat 4 goluri în primele 2 meciuri din acest sezon din UCL. Doar Haller de la Ajax are mai multe . 
  • Bayern este neînvinsă în 10 meciuri contra Benficăi în Europa (7 victorii și 3 egaluri). 
  • Bayern nu a mai pierdut în deplasare în UCL de 19 meciuri (15 victorii și 4 egaluri).


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester Utd vs Atalanta
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.30
Benfica vs Bayern
Pronostic:
P1.5g/meci,P6.5 cornere/meci
Cota
1.30
Cota finala: 1.69
Profit: 4.83
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro