Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs Rapid

Superbet

Dinamo-Rapid

In seara asta de la ora 20.30 pe stadionul din Stefan cel Mare se vor infrunta Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, un derby al suporterilor.

Un nou sezon de cosmar pentru dinamovisti.Dupa 12 runde sunt penultimii in clasament cu doar 7 puncte, iar retrogradarea evitata atat de greu stagiunea trecuta pare acum tot mai aproape.

cota2.ro

In orice caz situatia alb-rosilor este una foarte dificila, 9 partide la rand in campionat fara victorie, din care 8 au fost infrangeri reprezinta cu siguranta cea mai nefasta perioada de forma din ultimele decenii.

Rapid a impresionat la revenirea in Liga 1, primul esec a venit abia in runda a 7-a pe teren propriu in fata Universitatii Craiova.

In ultima etapa a trecut de liderul CFR Cluj pe teren propriu, 2-0 fiind scorul final, astfel a bifat prima victorie in campionat dupa 6 jocuri.

Giulestenii nu au pierdut in deplasare actualul sezon de Liga 1, asta in ciuda faptului ca au evoluat pe terenul unor adversare puternice precum FC Arges, UTA Arad, FC Botosani sau Sepsi Sfantu Gheorghe.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs Rapid
Pronostic:
P1.5g/meci,Fiecare P0.5cornere,P3.5 cartonașe
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 4.90
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro