Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

Superbet

1.Barcelona-Real Madrid

Inaintea primului El Clasico al sezonului Barcelona se gaseste pe pozitia a 8-a in La Liga, in timp ce Real Madrid e pe pozitia a 3-a. Derby-ul fotbalului spaniol va avea loc pe Stadionul „Camp Nou” din Barcelona.

Barcelona se afla pe pozitia a 8-a in clasamentul din La Liga, avand 15 puncte, cu 1 mai putin decat locul 6, Rayo Vallecano. Are evolutii oscilante, jucand net mai bine pe teren propriu decat in deplasare, acasa avand 3 victorii la rand, in timp ce in deplasare nu a obtinut niciun succes in acest sezon.

cota2.ro

Real Madrid a fost detronata de pe prima pozitie din La Liga, de Real Sociedad, cea care are si un meci mai mult disputat, avand 17 puncte luate in 8 partide. Are cel mai bun atac al campionatului, cu 22 de goluri inscrise.

3 victorii la rand are Real Madrid in El Clasico, in timp ce Barcelona s-a impus ultima data in martie 2019, scor 1:0. In sezonul precedent, Real Madrid a castigat in deplasare cu scorul de 3:1 si acasa cu scorul de 2:1.

  • Barcelona: W W L L W
  • Real Madrid: W L L D W

2.Manchester United-Liverpool

Derby-ul rundei a 9-a din Premier League se joaca astazi, de la ora 18:30, intre ocupanta locului 6 si gazda acestei intalniri, Manchester United, si ocupanta pozitiei a 3-a, Liverpool. In ultima intalnire directa disputata pe Old Trafford, oaspetii s-au impus cu 2-4.

Manchester United vine dupa un meci dramatic din Liga Campionilor. Cu toate ca la pauza era condusa de Atalanta cu 0-2, a reusit sa revina si sa se impuna in cele din urma cu 3-2. Marcus Rashford s-a aflat din nou printre marcatori, insa atacantul englez s-a accidentat si este pus sub semnul intrebarii pentru acest joc.

Paul Pogba a intrat de pe banca in confruntarea de miercuri, dar sunt sanse insemnate ca de aceasta data mijlocasul francez sa isi faca aparitia pe teren inca din primul minut de joc.

Anthony Martial s-a antrenat cu echipa in ultimele zile si este posibil ca Solskjaer sa il introduca in lotul pentru aceasta disputa. Raphael Varane ramane in continuare in afara lotului din cauza accidentarii.

  • Manchester United: W L D W L
  • Liverpool: W W D W D

Liverpool a facut un sezon foarte bun pana acum, atat pe plan intern, cat si pe plan extern. NU a suferit vreun esec in cele 12 meciuri disputate in toate competitiile (9 victorii si 3 rezultate de egalitate).

A jucat si ea in Liga Campionilor la mijlocul saptamanii; s-a impus cu 2-3 in deplasarea de la Atletico Madrid. Mohamed Salah a fost din nou providential, atacantul egiptean evidentiindu-se printr-o dubla. Este al 8-lea meci consecutiv pentru Salah cu gol inscris in tricoul „cormoranilor”.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Barcelona vs Real Madrid
Pronostic:
Total goluri asiatice S4.00
Cota
1.35
Manchester United vs Liverpool
Pronostic:
GGsau3+
Cota
1.28
Cota finala: 1.73
Profit: 4.38
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro