Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Sepsi

Superbet

CFR Cluj-Sepsi

Ultimul joc din runda a 13-a a Ligii 1 aduce față-n față două trupe despărțite de 13 locuri. CFR conduce prima divizie cu 30 de puncte, dar după etapa trecută avansul față de locul 2 a scăzut la cinci puncte. Dincolo, după ce anul trecut a fost cel mai bun din istoria sa, Sepsi este abia pe 14, cu numai 10 puncte. 

Până acum, avem 13 confruntări directe între cele două trupe, la nivel comptitiv, clujenii conducând cu 10-1 la victorii. Singurul triumf al covăsnenilor este cel obținut la ultima partidă contra campioanei, 1-0, în campionat, pe 10 mai. Jocurile CFR-Sepsi nu sunt foarte spectaculoase, ultimele cinci ”directe” având ”0-1 goluri” la final. 

cota2.ro

  • CFR Cluj: L L W D W
  • Sepsi: L D D W D

CFR este singura formație care a cucerit toate punctele posibile pe teren propriu, în prezentul sezon. În runda anterioară, clujenii au dispus acasă cu 2-1 de Gaz Metan. Ultimul eșec domestic în Liga 1 este cel suferit chiar cu Sepsi, în 10 mai, 0-1. 

Oaspetii au doar cu o victorie în acest sezon de Liga 1, acel 2-0 de pe teren propriu, din runda inaugurală, consemnat în fața actualei codașe Academica Clinceni. Sepsi este trupa cu cele mai multe remize (7), nefiind de mirare că trupa din Sfântu Gheorghe are opt meciuri oficiale la rând cu scor strâns. 

Toate deplasările din acest sezon ale lui Sepsi au avut la final ”0-2 goluri”. De asemenea, ultima victorie externă în Liga 1 este chiar cea bifată pe terenul lui CFR, în luna mai.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Sepsi
Pronostic:
1X&II1+
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro