Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.78

Superbet

1.Milan-Torino

Milan și Torino se întâlnesc in seara asta de la 21:45 pe San Siro, în etapa a zecea din Serie A. Gazdele vin după o etapă favorabilă în weekend, în care au reușit să câștige un meci pe care singure și l-au făcut greu și au ajuns apoi să profite de remizele dintre rivale, în timp ce oaspetii au pus capăt unei serii de 4 jocuri fără victorie. 

Pentru Milan, toate lucrurile au mers în favoarea sa. Mai întâi, Il Diavolo s-a impus sâmbătă seara la Bologna. A fost un meci pe care ar fi trebuit să-l câștige lejer, mai ales că a avut 2-0 la pauză, cu un om în plus. Chiar și în inferioritate numerică, emilianii au revenit în startul părții secunde și au egalat. Mai mult decât atât, chiar dacă au mai avut parte de un cartonaș roșu, puteau rezista și în nouă oameni. Abia în ultimele zece minute, Bennacer și Ibrahimovic au punctat, aducând o victorie cu 4-2. 

cota2.ro

A fost al doilea meci la rând din Serie A în care Milan încasează două goluri și câștigă cu emoții.

naintea partidei cu Milan, Torino a jucat vineri cu Genoa și a reușit să câștige, într-o altă partidă cu multe goluri. A fost 3-2 pentru echipa lui Ivan Juric, care, astfel, a pus capăt unei serii de patru partide fără victorie. 

Victoria cu Genoa o aduce pe Toro spre mijlocul clasamentului și îndepărtează și senzația de ghinion care plana asupra echipei lui Juric după ultimele partide. În toate cele patru jocuri anterioare necâștigate, „taurii” au fost egalați pe final de Lazio și Venezia, iar cu Juventus și Napoli, au încasat golurile prin care au pierdut tot în ultimele minute de joc. 

  • Milan: W L W W L
  • Torino: W L L D D

2.Filiasi-Hermannstadt

Una din cele două partide din ”optimile” Cupei României care opune formații din afara Ligii 1 va deschide această fază. Astazi de la ora 15:00,Filiași primește vizita uneia dintre formațiile bune ale eșalonului secund, FC Hermannstadt. 

Oltenii pregătiți de Mario Găman au ajuns în această fază după o serie de meciuri spectaculoase. 

Întâi, au învins cu 3-0 la Carcea, apoi s-au impus la loviturile de la 11 metri, cu 11-10 (2-2, după 120 de minute), contra unei colege de eșalon, Vedița Colonești. Apoi, Filiașul a trecut cu 3-2 de Viitorul Târgu Jiu, din Liga 2, pentru ca în ”16”-imi să dea lovitura: 1-0 cu UTA, una din cele mai stabile formații din elită.

În schimb, în campionat, oltenii stau destul de rău, fiind acum, în seria a 6-a din L3, abia pe locul 8, cu 10 puncte.

Sibienii au ajuns destul de chinuit în ”optimi”. Au trecut la loviturile de departajare de CS Odorheiu, după ce a fost 0-0 după 120 de minute, pentru ca în faza anterioară să învingă greu, cu 1-0, la o altă trupă de Liga 3, CA Oradea.

În campionat, formația lui Marius Măldărășanu merge bine, fiind singura grupare de Liga 2 care încă nu a cedat în acest sezon. În weekend, Hermannstadt a trecut cu 3-2 acasă de Șelimbăr, grație unui gol marcat în ultimele secunde!

Cu 25 de puncte, pe locul 3, ardelenii au bifat jocuri echilibrate: șapte din ultimele opt dueluri competitive ale lor au avut la final scoruri la o diferență de cel mult un gol. 

  • Filiasi: D L W L W
  • Hermannstadt: W D D W W

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Milan vs Torino
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci, Peste 0.5 cartonașe în meci
Cota
1.30
Filiasi vs Hermannstadt
Pronostic:
X2&II1+
Cota
1.37
Cota finala: 1.78
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro