Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.24

Superbet

Ieri am reusit doua gherle din pacate.S-a dus si All In'ul dar astea sunt pariurile ,mergem mai departe.

Azi voi juca 5 evenimente, pentru ca mi se par foarte safe,sau cel putin le voi juca eu foarte safe.

cota2.ro

  1. Baia Mare-Univ.Craiova
  2. Leverkusen-Karlsruher
  3. Preston-Liverpool
  4. West Ham-Manchester City
  5. Empoli-Inter

Unul din cele mai dezechilibrate jocuri din optimile de finală ale Cupei României este cel de astazi, de la ora 18:00. Baia Mare primește vizita deținătoarei la zi din Cupa României, Universitatea Craiova. 

Pentru băimăreni, meciul ar fi trebuit să fie un veritabil spectacol, ei închiriind o instalație de nocturnă pentru a putea găzdui partida. Din păcate, din cauza condițiilor epidemiologice, accesul publicului nu va fi permis pe stadion.

Universitatea merge mai mult decât bine la ora actuală, după ce în prima parte a stagiunii a avut prestații fluctuante. Venirea lui Laurențiu Reghecampf pare tot mai inspirată, sub comanda lui ”juveții” ajungând la cinci victorii oficiale la rând fără gol încasat. În weekend, oltenii au învins cu 1-0 la Chindia Târgoviște. 

Leverkusen joaca acasa cu o echipa mult mai slaba,o echipa din liga 2 care nu este intr-o forma buna.Este adevarat ca si Leverkusen vine dupa 3 meciuri nu foarte bune dar asta nu inseamna ca o putem compara cu adversara din aceasta seara,din cupa.Eu zic ca solistul este indiscutabil.

Liverpool se afla intr-o forma foarte buna,in ultimele 5 partide a reusit 4 victorii si o remiza si vine dupa un 5-0 in deplasare la Manchester United.Adversara din seara asta vine dupa o infrangere in deplasare,un 0-2 in fata echipei Blackpool.Clar,si aici ar trebui sa ne gandim la un solist.

Prin prisma locurilor ocupate în Premier League, West Ham United – Manchester City este cel mai tare meci din optimile de finală ale Carabao Cup (Cupa Ligii). Disputa are loc astazi de la ora 21:45, la Londra.

West Ham United este o echipă pe val în acest an pe toate fronturile. În primăvară a revenit în cupele europene, după o pauză foarte lungă. Acum, echipa lui David Moyes este în Top 4 în Premier League. În Europa League are maximum de puncte după trei jocuri, iar în Cupa Ligii a eliminat Manchester United în turul precedent, chiar pe Old Trafford, cu scorul de 1-0.

Fără victorie în ultimele două etape și rămasă la 7 puncte de Napoli si 10 de Milan, campioana Inter merge în Toscana, pentru duelul cu Empoli. Partida din runda a 10-a se dispută astazi de la ora 21:45. 

Empoli e echipa nou-promovată cel mai bine clasată după 9 etape. Toscanii se află pe locul 10, cu 12 puncte, iar în weekend au câștigat spectaculos cu Salernitana, în deplasare, scor 4-2. De altfel, poziția din clasament a formației pregătite de Aurelio Andreazzoli se datorează mai ales prestațiilor de pe teren străin. 



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Baia Mare vs Univ.Craiova
Pronostic:
X2&II1+
Cota
1.25
Leverkusen vs Karlsruher
Pronostic:
SE-1
Cota
1.35
Preston vs Liverpool
Pronostic:
P1.5g/meci & P5.5 cornere
Cota
1.25
West Ham vs Manchester City
Pronostic:
2-6 g/meci
Cota
1.25
Empoli vs Inter
Pronostic:
I><II
Cota
1.23
Cota finala: 3.24
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro